Rgb Hub Anakarta Bağlama

aapo0908

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
159
Kasa degistirdimde arkadaslar bunu anakarttan kontrol etmek icin nereye baglicam

Ekler

• 1000369145.webp
    1000369145.webp
    223.9 KB · Hit: 9
Hocam evet mb ye taktim cıkısında vdg ve 2 pin 1 bosluk 1 pin bu sekilde giris var bunlari nereye takacam
Anakartın nedir ? Anakartının ARGB desteği var ise 2 pini 1 boşluk, 1 pin şeklinde soket vardır

E bi zahmet olsun dimi :)
3 tanedir muhtemelen.
1 tanesi anakartının sağ üst tarafındadır.
2 tanesi anakartın sol alt tarafındadır. HD audio bağlantısının oralarda

Hocam bide argb güc pin kablolari aldim dediginiz giristen 3 tane var birine hub birine sivi sogutma birinede bu pin kablolarini takip pin kablolarini bir birine mi baglicam

Ekler

• 1000369151.webp
    1000369151.webp
    321.1 KB · Hit: 5
Hocam bide argb güc pin kablolari aldim dediginiz giristen 3 tane var birine hub birine sivi sogutma birinede bu pin kablolarini takip pin kablolarini bir birine mi baglicam
Hub un arkasindan anakarta takılan kabloda cogaltma olmaması lazım. Bu ne kablosu

Hub un arkasindan anakarta takılan kabloda cogaltma olmaması lazım. Bu ne kablosu
Hocam bu 24 pin anakart ve ekran karti kablosu hubu bagladim ama yer kalmadi bunlari bir birine baglasam anakartta ki tek girise taksam calisir mi istedigim gibi

Hocam bu 24 pin anakart ve ekran karti kablosu hubu bagladim ama yer kalmadi bunlari bir birine baglasam anakartta ki tek girise taksam calisir mi istedigim gibi
Dm ye bak. İnstagram dan ara bakayım. Anlamıyorum valla :)

Geri