🔥İndirim Colorful Battle-Ax B850m-Plus Wi-Fi 5900tl

Mujka

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,017
siyah sisteme de gider beyaz sisteme de güzel anakart

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
colorfulu al bence güzel anakart zaten
Hocam colorfula bakıyorumda bir şey soracağım sistem parçalarımla uyumlu olur mı sıkıntı çıkarır mı yani kağıt üzerinde tabii ki ekran kartı işlemci ssd için yeterli fakat uyumluluk açısından ramlerle vesaire olsun çökmeler mavi ekran hataları vesaire yaşar mıyım bazı anakartlarda bu durumların çok olduğu inceleme gördüm o yüzden soruyorum

Hocam colorfula bakıyorumda bir şey soracağım sistem parçalarımla uyumlu olur mı sıkıntı çıkarır mı yani kağıt üzerinde tabii ki ekran kartı işlemci ssd için yeterli fakat uyumluluk açısından ramlerle vesaire olsun çökmeler mavi ekran hataları vesaire yaşar mıyım bazı anakartlarda bu durumların çok olduğu inceleme gördüm o yüzden soruyorum
yaşamazsın

sağolasın hocam alıyorum bende bu anakartın ve 360 soğutucunun sığacağı bir kasa var mı lianli kasası var gözüküyor ama sığar mı iyi mi bilemedim lianli powerı var bide onu düşünüyorum beyaz o da

sağolasın hocam alıyorum bende bu anakartın ve 360 soğutucunun sığacağı bir kasa var mı lianli kasası var gözüküyor ama sığar mı iyi mi bilemedim lianli powerı var bide onu düşünüyorum beyaz o da
power kötü kasa alınır

power kötü kasa alınır
hocam peki önereceğiniz psu varmıdır ya önemli parça onda ne yapacağımı bilmiyorum indirim dışı da alabilirim ama çok pahalı bir şey olsun istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,630
Üyeler
198,164
Son üye
SamuelWhitaker
Geri