-Mehmet-
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,432
2-0 win diyorum hadi inşSkor Tahminlerim , 2-1 , 2-2 , 3-2 Kazanma Oranı Yüksek Olarak Paraguay .
2-0 win diyorum hadi inşSkor Tahminlerim , 2-1 , 2-2 , 3-2 Kazanma Oranı Yüksek Olarak Paraguay .
2-0 win diyorum hadi inş
Hakanı Gram Beğenmiyorum Özellikle Milli Takımda Vasıfsız Eleman . Orkun Daha İyi Olur .Uğurcan
Ferdi-Apo-Ozan-Mert
İsmail-Hakan
Kenan-Arda-Baris
Can
Barış i sağda daha çok beğeniyorum
Valla bilmem de Scofield , Abd şu an yeniyor. Böyle biter yarin da Paraguay cakarsa "Eve dönüş " erken vizyona girecekHakanı Gram Beğenmiyorum Özellikle Milli Takımda Vasıfsız Eleman . Orkun Daha İyi Olur .
Venezuela Maçı Sonrası her şey Açık Ve Net Zaten Hocam , Paraguay Çakacak " Eve Dönüş " Yaşanacak Montella Kovulacak , TFF Değişecek Falan FilanValla bilmem de Scofield , Abd şu an yeniyor. Böyle biter yarin da Paraguay cakarsa "Eve dönüş " erken vizyona girecek
2-1 Paraguay Alır Evetbizim millet yükselince çok yükseliyor düşünce çok düşüyor ortamız yok 2 1 alırız
FIFA sıralamasında 41. olmuş ülkeden de dayak yemeyiz.
Çıkar Normal .Futbol topunu görse bomba diye karakola götürecek olan ABD, Avustralya'yı 2-0 yenerek gruptan çıktı.
Dünya'da Milli takımını bizim kadar sahiplenen bir millet yok. Birde yıllardır katılamıyoruz dünya kupasına, insanlar o altın nesli sonunda çıkardık düşüncesinde. Beklenti büyük olunca düşüşte o kadar sancılı olur. O yüzden insanlara hak veriyorum. Aynı şekilde oyuncular da çok yükseldiği için haliyle avustralya maçında ki stratejik hatalar da olunca insanlar da kızıyor.bizim millet yükselince çok yükseliyor düşünce çok düşüyor ortamız yok 2 1 alırız