Evet Beyler Sabah Sabah Kaç Tane Gol Yiyoruz ?

2-0 win diyorum hadi inş

a man in a blue shirt stands in front of a swimming pool

Hakanı Gram Beğenmiyorum Özellikle Milli Takımda Vasıfsız Eleman . Orkun Daha İyi Olur .
Valla bilmem de Scofield , Abd şu an yeniyor. Böyle biter yarin da Paraguay cakarsa "Eve dönüş " erken vizyona girecek

Valla bilmem de Scofield , Abd şu an yeniyor. Böyle biter yarin da Paraguay cakarsa "Eve dönüş " erken vizyona girecek
Venezuela Maçı Sonrası her şey Açık Ve Net Zaten Hocam , Paraguay Çakacak " Eve Dönüş " Yaşanacak Montella Kovulacak , TFF Değişecek Falan Filan :)

Eflasyon Savaşı Gibi Bir Maçtı Kazandılar Ama Zor Bela .

FIFA sıralamasında 41. olmuş ülkeden de dayak yemeyiz.

Futbol topunu görse bomba diye karakola götürecek olan ABD, Avustralya'yı 2-0 yenerek gruptan çıktı.

bizim millet yükselince çok yükseliyor düşünce çok düşüyor ortamız yok 2 1 alırız
Dünya'da Milli takımını bizim kadar sahiplenen bir millet yok. Birde yıllardır katılamıyoruz dünya kupasına, insanlar o altın nesli sonunda çıkardık düşüncesinde. Beklenti büyük olunca düşüşte o kadar sancılı olur. O yüzden insanlara hak veriyorum. Aynı şekilde oyuncular da çok yükseldiği için haliyle avustralya maçında ki stratejik hatalar da olunca insanlar da kızıyor.

3-0 yenmemiz lazım matematiksel avantaj için, rakip takım erken gol atarsa kapanır, ama biz erken gol atarsak maçı kazanırız.

Geri