Bufferbloat Unloaded Çok Yüksek Çıkıyor ama Puanım A+ Gösteriyor

ExDXLNT

80+
Reaksiyon skoru
8
Modem panelden bant genişliği yerinden ince ayarlarla deneye deneye Download Active ve Upload Active değerlerini +1 e düşürdüm ama Unloaded hep yüksek çıkıyor ona çözüm bulamadım. Yardımcı olurmusunuz LOL CS2 oynarken oyun çok takılıyor ping sürekli oynuyor.

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    40.1 KB · Hit: 31
Modem panelden bant genişliği yerinden ince ayarlarla deneye deneye Download Active ve Upload Active değerlerini +1 e düşürdüm ama Unloaded hep yüksek çıkıyor ona çözüm bulamadım. Yardımcı olurmusunuz LOL CS2 oynarken oyun çok takılıyor ping sürekli oynuyor.
Bufferbloat unloaded a bakmaz download ve upload active iken üstüne eklediği ms e bakar o yüzden A+ çıkıyor
Ayrıca ordaki unloaded deki ms e de takılma uzak bir sunucudan test etmiştir muhtemelen

Bufferbloat unloaded a bakmaz download ve upload active iken üstüne eklediği ms e bakar o yüzden A+ çıkıyor
Ayrıca ordaki unloaded deki ms e de takılma uzak bir sunucudan test etmiştir muhtemelen
Katılıyorum. Yük altında ping in stabil

Unloaded kullandığın iss'ye göre değişiyor, Türk Telekom kullanırken 50-60 arası çıkarken Türknette 20-30'a kadar düştü. Onun dışında Unloaded Ping'e o kadar darbe vurmaz. Trafik Sınırlandırma için ne kullanıyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,173
Üyeler
198,253
Son üye
BladeHunteRR

Geri