Bufferbloat unloaded a bakmaz download ve upload active iken üstüne eklediği ms e bakar o yüzden A+ çıkıyorModem panelden bant genişliği yerinden ince ayarlarla deneye deneye Download Active ve Upload Active değerlerini +1 e düşürdüm ama Unloaded hep yüksek çıkıyor ona çözüm bulamadım. Yardımcı olurmusunuz LOL CS2 oynarken oyun çok takılıyor ping sürekli oynuyor.
Katılıyorum. Yük altında ping in stabilBufferbloat unloaded a bakmaz download ve upload active iken üstüne eklediği ms e bakar o yüzden A+ çıkıyor
Ayrıca ordaki unloaded deki ms e de takılma uzak bir sunucudan test etmiştir muhtemelen
Unloaded kullandığın iss'ye göre değişiyor, Türk Telekom kullanırken 50-60 arası çıkarken Türknette 20-30'a kadar düştü. Onun dışında Unloaded Ping'e o kadar darbe vurmaz. Trafik Sınırlandırma için ne kullanıyorsunuz?Modem panelden bant genişliği yerinden ince ayarlarla deneye deneye Download Active ve Upload Active değerlerini +1 e düşürdüm ama Unloaded hep yüksek çıkıyor ona çözüm bulamadım. Yardımcı olurmusunuz LOL CS2 oynarken oyun çok takılıyor ping sürekli oynuyor.