Alınır mı (Vıchyıe 20'si 1 Arada)

Zultan

80+
Reaksiyon skoru
180
Arkadaşlar merhaba, normalde ekiplarımı kendimce elimden geldiğince temizliyorum. Ama böyle bir ürüne denk geldim, hiç aklımda yokken üstelik. Acaba kullanan var mı? Alınır mı?
VICHYIE 20'si 1 Arada

Arkadaşlar merhaba, normalde ekiplarımı kendimce elimden geldiğince temizliyorum. Ama böyle bir ürüne denk geldim, hiç aklımda yokken üstelik. Acaba kullanan var mı? Alınır mı?
VICHYIE 20'si 1 Arada
Klavyeyi temizlemek için şu fırça güzel olurmuş. bunun için bile alırım bunu

Klavyeyi temizlemek için şu fırça güzel olurmuş. bunun için bile alırım bunu
Konuda yazdığım gibi kendimce boya fırçası ve diş fırçası gibi fırçalarla temizliyorum. Seninde dikkatini çekmiş :) benimde dikkatimi çekti ve çok cezbetti. Ne dersin alınır mı?

Konuda yazdığım gibi kendimce boya fırçası ve diş fırçası gibi fırçalarla temizliyorum. Seninde dikkatini çekmiş :) benimde dikkatimi çekti ve çok cezbetti. Ne dersin alınır mı?
Çok satanlarda 1. sırada valla. Temu Yerel Depoda daha uyguna var mı bakmaya çalışıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok satanlarda 1. sırada valla. Temu Yerel Depoda daha uyguna var mı bakmaya çalışıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunun fırçası normal bendeki fırçadan cezbetmedi beni yaw :) ama fiyat iyiymiş

Bunun fırçası normal bendeki fırçadan cezbetmedi beni yaw :) ama fiyat iyiymiş
Çok para veresim yok ya :) Jet fanlar var ya, onlarla arada tozunu alıyorum zaten de, böyle bişi aklımın ucunda ama o kadar temudan şey getirttik, şunlar bedavaya bile geliyordu :)

Boşver kuponla alışveriş falan yaparken araya sıkıştırmalık ürün bu :)
Bencede ya salla gitsin. Yaw o değilde ürünü görünce anlık kendi kendimi gaza getirdim bu bana çok lazım hemen almalıyım diye, sonra 2dk içinde vaz geçtim :p. Neyse benlik bir şey yok almıyorum. Hahahaha.

4 Yıldır kullanıyorum elim kolum oldu resmen. ama üst kapağında kronik sorun var. ya kayboluyor ya da üst kapaktakiler düşüyor. onun dışında çok iyi ürün.

bime gelmişti sanki bundan ben yeniş aldım amazondan valla çok iyi memnunum tertemiz yaptı

Bende de farklı bir modeli var, alt tarafındaki fırçası daha kısa olandan ama gerisi aynı ve oldukça iş gören bir alet.

Vallahi en son çok kararsız kaldım ve vazgeçtim.

Geri