O yansıyan perde değil miydi soldaki şeritEvet,buda ki şerit şeklinde gölge gibi çıkan yerde ton farkı var.
Yok leke oO yansıyan perde değil miydi soldaki şerit
Ekran kapalı iken sorun var mı?Evet,buda ki şerit şeklinde gölge gibi çıkan yerde ton farkı var.
EvetEkran kapalı iken sorun var mı?
kanka nasip bak benim 3 sene öncesine kadar kaldığım oda bu 5 metre kareydikoyma böyle fotolar kıskaniyorum![]()
kendi odama bakınca çöplükte yaşadığımı farkettim
![]()
O zaman
Gemini de kaplama diyor gibi;Evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Görselde kendimj silmekle uğrasmayacağım
Alıntıyı görüntüle
Yanlış kaynak yönetimi gibi geldi önce hoparlör al abiŞuan direksiyon seti ve gta 6 preorder için para ayırıyorum.
Sonrasına bakarız artık sjsjsjsjs.
Leviathan V2x soundbar var Amazon depodan aldığım ama 2 adet sağ sol alıyım diyorum.Yanlış kaynak yönetimi gibi geldi önce hoparlör al abi![]()
Son olarak pixel temizleme yapar mısın bi.Evet
Görselde kendimj silmekle uğrasmayacağım
Alıntıyı görüntüle
Degisim isteyecekseniz alkolle sildiginiz soylemeyin. Ureticiler genelde kullanim kilavuzlarina alkolle temizlemeyin diye yazarlar. Kolonyada sadece alkol degil esanslar da var ve cikartmaniz daha zorlasir. Musluk suyunda da klor vb. maddeler bulundugundan onermezler genelde ama zorda kalirsaniz bezi az nemlendirip hafifce baska bezle kurulamak sartiyla alkolden daha mantikli olur.Yanık tarzı bir leke var.Mikrofibere 80derece kolonya ile ıslatıp silip kuru tarafıyla da sildim geçmedi.Monitörü kurduktan sonra jelatini söktüm direkt leke vardı.
En iyisi saf su+mikrofiber.Degisim isteyecekseniz alkolle sildiginiz soylemeyin. Ureticiler genelde kullanim kilavuzlarina alkolle temizlemeyin diye yazarlar. Kolonyada sadece alkol degil esanslar da var ve cikartmaniz daha zorlasir. Musluk suyunda da klor vb. maddeler bulundugundan onermezler genelde ama zorda kalirsaniz bezi az nemlendirip hafifce baska bezle kurulamak sartiyla alkolden daha mantikli olur.
Benzer kaplamayi 2000li yillarin basinda emektar Philips 202P40da (Diamondtron CRT) ve bazi eski Samsung Tvlerde (KS8500 vs.) gormustum, temizlemek zordu habriden.
nzxt relay düşüyordu evet ama iyi ki almamışsın çok kötü bir subwoofer, alıp da memnun olan görmedim sub bas veremeyen subwoofer mı olurGaming gecesinde nzxt rekat düşüyordu.
6'ya almadım zamanında şimdide stoklarda yok hiç
Ya reisim o kadar para verip birde bu kadar uğraşıyorsak ben iade edeyim yaLeviathan V2x soundbar var Amazon depodan aldığım ama 2 adet sağ sol alıyım diyorum.
Gaming gecesinde nzxt relay düşüyordu
6'ya almadım zamanında şimdide stoklarda yok hiç
Son olarak pixel temizleme yapar mısın bi.
Bazen stuck pixel bile düzeliyor.