60-70k Arası OEM PC Tavsiye

xminoz

80+
Reaksiyon skoru
0
60-70k arasında bir bütçem var. oyun için alacağım 5070 ekran kartı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Gaming gecesi vs beklersen ince hesapta arada 9070xtli sistem düşüyor 58 59a falan. Yok 5070 istiyorum dersen
İkisinden birini al 1 adet ram ekle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

U245f r5 7500ften daha iyi ama amd nin de islemci soketi 2029a kadar devam edecek yani 2029da yeni çıkan bir islmeciyi bile anakart degistirmeden takabilirsin. Yok oldugu gibi kullanicam dersen vatandaki daha iyi. Özelleştirmeleri de sen ayarla

Gaming gecesi vs beklersen ince hesapta arada 9070xtli sistem düşüyor 58 59a falan. Yok 5070 istiyorum dersen
İkisinden birini al 1 adet ram ekle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

U245f r5 7500ften daha iyi ama amd nin de islemci soketi 2029a kadar devam edecek yani 2029da yeni çıkan bir islmeciyi bile anakart degistirmeden takabilirsin. Yok oldugu gibi kullanicam dersen vatandaki daha iyi. Özelleştirmeleri de sen ayarla
ben bu oem paketlerde neden hâlen daha ısrarla giriş seviyesi anakart kullanıldığı anlamıyorum illa bi yerden kısıcak ramde 5600mhz mesala ssd normal bi oyuncuya yeterli kurgu yapan biriyse yine kötü vatandaki sistem gayet güzel iyi parçalar kullanılmış gamergendeki kötü geldi gözüme

ben bu oem paketlerde neden hâlen daha ısrarla giriş seviyesi anakart kullanıldığı anlamıyorum illa bi yerden kısıcak ramde 5600mhz mesala ssd normal bi oyuncuya yeterli kurgu yapan biriyse yine kötü vatandaki sistem gayet güzel iyi parçalar kullanılmış gamergendeki kötü geldi gözüme
O kısımları da ozellestireceksin kral. Yine ayrı ayrı toplamaktan ucuza geliyor zaten. Burada 55e ayrı ayrı parca alarak 5060li diyenler var

bende onu anlamıyorum bütün sistemlerde anakarti yükseltiyorum düzgün bir ürün ortaya çıksın diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,690
Üyeler
199,417
Son üye
fefe034

Geri