ben bu oem paketlerde neden hâlen daha ısrarla giriş seviyesi anakart kullanıldığı anlamıyorum illa bi yerden kısıcak ramde 5600mhz mesala ssd normal bi oyuncuya yeterli kurgu yapan biriyse yine kötü vatandaki sistem gayet güzel iyi parçalar kullanılmış gamergendeki kötü geldi gözümeGaming gecesi vs beklersen ince hesapta arada 9070xtli sistem düşüyor 58 59a falan. Yok 5070 istiyorum dersen
![]()
GG AURA-5070 / AMD Ryzen 5 7500F / ASUS GeForce RTX 5070 12GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET |GAMERGEN.COM
GG AURA-5070 / AMD Ryzen 5 7500F / ASUS GeForce RTX 5070 12GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri ile GAMER.GEN.TR'dewww.gamer.gen.tr
İkisinden birini al 1 adet ram ekleINTEL U5 245KF - RTX 5070 - H810M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL U5 245KF - RTX 5070 - H810M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
U245f r5 7500ften daha iyi ama amd nin de islemci soketi 2029a kadar devam edecek yani 2029da yeni çıkan bir islmeciyi bile anakart degistirmeden takabilirsin. Yok oldugu gibi kullanicam dersen vatandaki daha iyi. Özelleştirmeleri de sen ayarla
O kısımları da ozellestireceksin kral. Yine ayrı ayrı toplamaktan ucuza geliyor zaten. Burada 55e ayrı ayrı parca alarak 5060li diyenler varben bu oem paketlerde neden hâlen daha ısrarla giriş seviyesi anakart kullanıldığı anlamıyorum illa bi yerden kısıcak ramde 5600mhz mesala ssd normal bi oyuncuya yeterli kurgu yapan biriyse yine kötü vatandaki sistem gayet güzel iyi parçalar kullanılmış gamergendeki kötü geldi gözüme
bende onu anlamıyorum bütün sistemlerde anakarti yükseltiyorum düzgün bir ürün ortaya çıksın diye.ben bu oem paketlerde neden hâlen daha ısrarla giriş seviyesi anakart kullanıldığı anlamıyorum illa bi yerden kısıcak ramde 5600mhz mesala ssd normal bi oyuncuya yeterli kurgu yapan biriyse yine kötü vatandaki sistem gayet güzel iyi parçalar kullanılmış gamergendeki kötü geldi gözüme