ahmetmelihalemdar
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,362
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kerem e seyirciler laf atmış, utanmaz bi de artislik yapmış gördün müUtanmaları Varsa Daha Maça Çıkmazlar .
Kerem e seyirciler laf atmış, utanmaz bi de artislik yapmış gördün müUtanmaları Varsa Daha Maça Çıkmazlar .
Valla İki Maçıda İzlemedim Özetlerini Dahi Çünkü Değmez .Kerem e seyirciler laf atmış, utanmaz bi de artislik yapmış gördün mü
Ya yeme beni. Hepimizden önce kalktın bana bildirim geldiValla İki Maçıda İzlemedim Özetlerini Dahi Çünkü Değmez .
Sadece Sosyal Medyada Ne Gördüysem O .
İşin Gerçeğini Konuşursak Ben Gece Kuşuyum Uyumadım HocamYa yeme beni. Hepimizden önce kalktın bana bildirim geldi![]()
Hayatından 90 dk çalmadın en azındanİşin Gerçeğini Konuşursak Ben Gece Kuşuyum Uyumadım Hocam
Bir Başka Gerçekte Maçları Cidden İzlemedim .
90 DK'mı Heba Edemem Kimse Kusura Bakmasın .Hayatından 90 dk çalmadın en azından
Şimdi Abd 6 puan direkt çıkıyor zaten son 32 ye. Son maçta Avustralya ile Paraguay beraber e kalsa ikisi de 4 puan olacak.90 DK'mı Heba Edemem Kimse Kusura Bakmasın .
Maça Çıkmasınlar Diyordum Vazgeçtim Çıksınlar Birde ABD Çaksın 3'te 0 Yapıp Gururlu Bir Şekilde Geri Dönsünler .Şimdi Abd 6 puan direkt çıkıyor zaten son 32 ye. Son maçta Avustralya ile Paraguay beraber e kalsa ikisi de 4 puan olacak.
Averajla Avustralya 2. Olarak çıksa Paraguay da en iyi 3. Lerden biri olarak cikar galiba dimi.
Ya ne rezillik![]()