❌İndirim Bitti! Vatan Intel 245k- Rtx5070-32gb Ram-1tb SSD 65.999 TL

intel amd işlemci ne fark var hep amd tercih ettim aynı fiyatta amd işlemci oem bu var ama 16gb
245kf r5 7500ften iyidir ama tek sorun soket omru, ornegin 1 yil 2 yil sonra yeni cikan bi amd islemci olsa ve islemci yükseltmek istersen amd gibi direkt alip takmazsin. Anakartida değiştirmen gerekir ama ben alip yıllarca kullanirim dersen düşünmeye gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiç açmadım kutusunu.
Bazi firmalar beğenmedim iade ediyorum vs deyince kabul etmiyor ondan dedim ama bu sistem her türlü dark aegisten daha iyi yani yapabiliyorsan iade edip almak cok mantikli

245kf r5 7500ften iyidir ama tek sorun soket omru, ornegin 1 yil 2 yil sonra yeni cikan bi amd islemci olsa ve islemci yükseltmek istersen amd gibi direkt alip takmazsin. Anakartida değiştirmen gerekir ama ben alip yıllarca kullanirim dersen düşünmeye gerek yok

Bazi firmalar beğenmedim iade ediyorum vs deyince kabul etmiyor ondan dedim ama bu sistem her türlü dark aegisten daha iyi yani yapabiliyorsan iade edip almak cok mantikli
test videolarında oyun fps çok fark etmiyor hatta aynı gibi 7500f ile 245k'nın neden daha iyi bir işlemci bende 7500f'li sistem düşünyorum ama

test videolarında oyun fps çok fark etmiyor hatta aynı gibi 7500f ile 245k'nın neden daha iyi bir işlemci bende 7500f'li sistem düşünyorum ama
Hocam 245kf nin r5 7500fle karşılaştırma videoları bile yok neredeyse çünkü 245kf r5 9600xin muadili. R5 7500ften her türlü daha iyi bir islemci

Hocam 245kf nin r5 7500fle karşılaştırma videoları bile yok neredeyse çünkü 245kf r5 9600xin muadili. R5 7500ften her türlü daha iyi bir islemci
U225f<r5 7500f< 245kf<9600x gibi sirala

bu vatanda sistem kurulu gelmiyor nasıl kurdurabiliyoruz bunu ?

Bu parafın kampanya da geçiyor mu ki ? Babalar günü için 100 bine kadar 5 bin geri veriyordu sanırım yada herhangi bir başka kampanya v.s

Edit işlerine gider mi adobe uygulamaları davinci vs yoksa apple tarafına mı yöneleyim

fiyat müthiş değil. bazı arkadaşlar bir hypelanma peşinde fakat vatan bu sistemi 50-55K bandında kampanyaya çıkarsa ''ya biz bunu niye 65ten aldık'' demeyin :D

fiyat müthiş değil. bazı arkadaşlar bir hypelanma peşinde fakat vatan bu sistemi 50-55K bandında kampanyaya çıkarsa ''ya biz bunu niye 65ten aldık'' demeyin :D
Hocam şu YouTube'a videolarına devam edecekmisin ben çok beğenerek izliyordum

Özelleştirme seçeneği ne olabilir? Seçili gelen hava soğutma bu işlemci için yeterli olur mu yoksa 240mm powerboost sıvı soğutmayı almamız gerekir mi? PSU her türlü değiştirmek gerekiyor da onun teslim aldıktan sonra yapabiliriz, seçenek koymamışlar.

Alınır mı sizce ekstra aşırı bi indirim beklemiyorum. Bundan daha iyi fiyatlı bir sistem var mı piyasada şuan için biraz acelem var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,010
Üyeler
198,028
Son üye
yigitgrbz
Geri