130k İçin Hazır Sistem Önerisi

Ülkemizde pazar yeri satıcılarında varsa vardır resmi hiçbir yer satmıyor. ATX 3.1 değiller ayrıca. Mevcut fiyatına da baktım 9200 lira civarı. Sen alırmıydın bilemem ama 9200 liraya çok daha üst segment modeller var. SPL's Tier listinde A tier verilmiş fakat bunu sadece bitfenixin sitesinde belirtilen bileşenlere göre verilmiş hiçbir yerde testi yok. Cybenetics'te de yok. Merdiven altı dediğim modeller ülkemizdeki hazır sistemlerde kullanılan 650-750-850w bronze yazılan modeller hepsi leş çünkü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Seni görünce arkadaşım eşşek şarkısı kafamda çalıyor. Hakaret değildir heralde bu da o zaman.
C4 resmini hakaret mi algıladın vay be .

adını dog fight koyuyorum yani it savaşı meme i geldi aklıma direk .

C4 BOOM gibi davranmasına patladım ben .
dog/it 🥰

Ülkemizde pazar yeri satıcılarında varsa vardır resmi hiçbir yer satmıyor. ATX 3.1 değiller ayrıca. Mevcut fiyatına da baktım 9200 lira civarı. Sen alırmıydın bilemem ama 9200 liraya çok daha üst segment modeller var. SPL's Tier listinde A tier verilmiş fakat bunu sadece bitfenixin sitesinde belirtilen bileşenlere göre verilmiş hiçbir yerde testi yok. Cybenetics'te de yok. Merdiven altı dediğim modeller ülkemizdeki hazır sistemlerde kullanılan 650-750-850w bronze yazılan modeller hepsi leş çünkü.

Seni görünce arkadaşım eşşek şarkısı kafamda çalıyor. Hakaret değildir heralde bu da o zaman. Karı gördüm kaydım kaymaz olaydım da olabilir.
hocam neyse konuyu uzatmanın lüzmü yok adama yardımcı olmak amaç .

C4 resmini hakaret mi algıladın vay be .
"adını dog fight koyuyorum yani it savaşı meme i geldi aklıma direk ." Bu hakaret değilse sana göre benimkiler de değil.

hocam neyse konuyu uzatmanın lüzmü yok adama yardımcı olmak amaç .
Bende yardımcı olmadığını söylüyorum.

"adını dog fight koyuyorum yani it savaşı meme i geldi aklıma direk ." Bu hakaret değilse sana göre benimkiler de değil.

Dogfight (Türkçe: İt dalaşı), iki veya daha fazla savaş uçağının birbirine üstünlük sağlamak ve düşman uçağını vurmak için yakın mesafede gerçekleştirdiği karmaşık ve yüksek hızlı hava muharebesidir

dingil de tekerlekleri birbirine bağlayan bir parça ben de sana dingil diyim 🥰
usta boş yere alınıp gelip duyar kasmayın .

sorma çok iyi biliyorsun 130 k a 5070 ti sistem öneriyorsun vay be .

Dogfight (Türkçe: İt dalaşı), iki veya daha fazla savaş uçağının birbirine üstünlük sağlamak ve düşman uçağını vurmak için yakın mesafede gerçekleştirdiği karmaşık ve yüksek hızlı hava muharebesidir
Karı gördüm kaydım kaymaz olaydım / Arkadaşım eşşek : (Türkçe,Şarkı) Türkçe dilindeki antik ve derin manaları olan ezgilerdir.

usta boş yere alınıp gelip duyar kasmayın .

sorma çok iyi biliyorsun 130 k a 5070 ti sistem öneriyorsun vay be .
Daha iyisi varsa öner diyorum öneremiyorsun o zaman neye konuşuyorsun boş yere?

Daha iyisi varsa öner diyorum öneremiyorsun o zaman neye konuşuyorsun boş yere?
öneriyoruz zaten ? siz tek parçadan dolayı çok daha kötü ilan ediyorsunuz ama sistemi 4 5 k a çok rahat çözülecek bir 'sorun'' sizin deyimizlie

tamam kral sen bitfenix psu önermeye devam et kimsenin alındığı falan yok 1 2 güne bitfenix psu gibi patlarsın zaten
1782052173773.webp

öneriyoruz zaten ? siz tek parçadan dolayı çok daha kötü ilan ediyorsunuz ama sistemi 4 5 k a çok rahat çözülecek bir 'sorun'' sizin deyimizlie

Alıntıyı görüntüle
Tek parça dediğine 7 8k para harcanıyor. Ayrıca soğutucusu da ne olduğu belli değil. Noname 360mm sıvı soğutucu koyulmuş. Hadi diyelim o çok performanslı bir soğutucu olsun. Hiçbir şeye dokunmadan 138k + PSU masrafını ekleyince 145k oluyor. Zaten normalde 5070Ti parasına 15k ekleyince 5080 alınıyor. 130k ya 5070Ti öneriyorsun diyorsun. Sen 130k ya 5080 öner diyorum bende. 145k ya 5080 önerince muhteşem bir öneri olmuyor yani.

Geri