darktower
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 851
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ATK N9 ve bunun da beyazı biraz çirkin geliyor bana bilemiyorum. Ama kepek sorununuz varsa siyah o tarafta da dezavantajlı oluyor.Herkes siyahı beğenmiş nedense bana beyazı çok daha hoş premium hissettirdi beyaz sipariş ettim, siz böyle diyincede içime bi kurt düştü.
Kaba bir inceleme yapacağım, ama kulaklığa alışmak istiyorum biraz. Çünkü ses kalitesi EPZ T35 PRO ve IEM kulaklık arasında net fark var. En basit örnek kulakiçinde daha çok ses duyuyorum. Ayrıca ses kartına bunu kablolu bağlayıp da deneyeceğim bakalım nasıl bir ses verecek.
BF6 gibi ses fukarası bir oyunda denememin de dezavantajı var. Uyurken Valorant ve CS2'yi de indirmeye bırakıp, onlarda da test edip yazacağım.
Bu arada kulaklık tuşlarına tıklayınca mic off vb. sesleri gayet net ve kafa gibmiyor. H2002BG'de böyle banyodan echolu konuşan bir yapay zeka vardı. Onu iyi yapmışlar, ama ses modları üzerinde nasıl geçiliyor anlamadım. Tek tıklama medyayı duraklatıyor veya başlatıyor, basılı tutma kapatıyor, iki kere basma bluetooth moduna geçiriyor. Ama iki kere tıklama biraz zor geldi, tuş kaliteli gibi ve spam yapmana izin vermyior biraz.