Cahit Arf
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 207
hocam software var mı kaç farklı aydınlatma modu var ledleri bölgesel miKullanıyorum memnunum, Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
hocam software var mı kaç farklı aydınlatma modu var ledleri bölgesel miKullanıyorum memnunum, Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
aydınlatma modu 8-9 adet var + hızını rengini falan değiştirebiliyorsun ama renk olarak beklentin olmasın dibine yaklaşmadıkça gözükmüyor. Driverı varmı bilmiyorum açıkçası.hocam software var mı kaç farklı aydınlatma modu var ledleri bölgesel mi
valla pek de almaya yeltenmedim açık olmak gerekirse üstüne 120 lira daha koyar akakçeden en ucuz mekanik klavyeyi ya da ikinci el daha iyi bir klavye alırdım (mekanik veya membran olması önemli değil sadece daha güzel olması yeter akakçe gibi yerlerde kaliteli membranlar yok o yüzden öyle dedim) klavyem olmasaydıaydınlatma modu 8-9 adet var + hızını rengini falan değiştirebiliyorsun ama renk olarak beklentin olmasın dibine yaklaşmadıkça gözükmüyor. Driverı varmı bilmiyorum açıkçası.
bende mekaniğe geçicem zaten oyun için kötü, sadece ofis için sessiz olması ve ses tekerleği güzel olması güzel bence.valla pek de almaya yeltenmedim açık olmak gerekirse üstüne 120 lira daha koyar akakçeden en ucuz mekanik klavyeyi ya da ikinci el daha iyi bir klavye alırdım (mekanik veya membran olması önemli değil sadece daha güzel olması yeter akakçe gibi yerlerde kaliteli membranlar yok o yüzden öyle dedim) klavyem olmasaydı
Bende de aynı klavyeden var ışık modlarını nasıl değiştiriyoruz bulamadım söylerseniz çok mutlu olurumaydınlatma modu 8-9 adet var + hızını rengini falan değiştirebiliyorsun ama renk olarak beklentin olmasın dibine yaklaşmadıkça gözükmüyor. Driverı varmı bilmiyorum açıkçası.
fn + 1 2 3 4 5 6 7 8 9Bende de aynı klavyeden var ışık modlarını nasıl değiştiriyoruz bulamadım söylerseniz çok mutlu olurum
Çok teşekkürler sağolunfn + 1 2 3 4 5 6 7 8 9
fn+ ok tuşları ile hızını ve parlaklığını artırabilirsin yukarı aşağı parlaklık sağ sol da renk