Bilemeyiz sonuçlar açıklanana kadarSınav netleriniz nasıl ve bu seneki sıralama ortalama olarak hangi yıla yakın olur diğer yıllara gore çok uçuk fark olur mu
Onu biliyorum fikir alışverişi olsun diye sormuştumBilemeyiz sonuçlar açıklanana kadar
Daha kötü olacakmış gibi geliyor 2023 den bile daha yukarıBence 2024e benzer ya belki daha iyi de olabilir
Yok ya o kadar olmazDaha kötü olacakmış gibi geliyor 2023 den bile daha yukarı
Bilemezsin sınav sisteminindeki değişimin ilk adımıydı bu yaptıkları.Sınav netleriniz nasıl ve bu seneki sıralama ortalama olarak hangi yıla yakın olur diğer yıllara gore çok uçuk fark olur mu
Aynen değişik soru bankalarında olmayan soru tarzlari vardıBilemezsin sınav sisteminindeki değişimin ilk adımıydı bu yaptıkları.
Yığılma çok olacak gibi duruyorYok ya o kadar olmaz
soru bankalarında olmayan soru tarzı tyt türkçe paragraf soruları için geçerli hadi birde bilemedin felsefe onun dışında gayette soru bankalarında görebileceğimiz sorular vardı ( sayısalım ona göre konuşuyorum )Aynen değişik soru bankalarında olmayan soru tarzlari vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yığılma çok olacak gibi duruyor
Kacar net geldisoru bankalarında olmayan soru tarzı tyt türkçe paragraf soruları için geçerli hadi birde bilemedin felsefe onun dışında gayette soru bankalarında görebileceğimiz sorular vardı ( sayısalım ona göre konuşuyorum )