❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Kimse 7600mhz almak istemiyor tibi
Onun fiyatı da çok iyi (eğer iptal edilmediğini varsayarsak) ama giriş-orta seviye sistemi olan çoğu kişinin anakartı bile desteklemez 7600ü. E bi de arada neredeyse bir tane işlemci fiyatı fark var

AM5 işlemcilerde sweet spot noktası 6000 MHZ CL30. Üstüne çıkınca stabilizasyon sorunları nadir de olsa yaşanabiliyor, şans faktörüne girmek istemiyor insanlar.
7600 CL 36 çalışabilen ram bios ayarı ile 6000 CL 30 rahat çalışır diye düşünüyorum belirli çipler var zaten

1782098939228.webp

şimdi aldım bankkarttan bakalım iptal ne zaman düşücek. maksat piyasada para dolaşımı artsın

Aldık da hala stok var bişiler döni 😁
Onu hala çözemedik ya, acaba amazon prime dayin önünü kesmek için falan mı yapıyolar dicem de ne düşünürsek düşünelim iptal edilme ihtimali daha çok gibi geliyor :D özellikle 2 milyon liralık alanları vs. gördükten sonra

İki hesapdan aldım iptal olmazsa 2 parti iş görür ama çok sipariş girilmiş stok son alanlara kalmadı diye ayak yapmazlarsa iyi

Onu hala çözemedik ya, acaba amazon prime dayin önünü kesmek için falan mı yapıyolar dicem de ne düşünürsek düşünelim iptal edilme ihtimali daha çok gibi geliyor :D özellikle 2 milyon liralık alanları vs. gördükten sonra
2m nedir ya eğer öyleyse bize kesin iptal o kadar stok sanmam yoktur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,011
Üyeler
198,028
Son üye
yigitgrbz
Geri