Zextha
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
AM5 işlemcilerde sweet spot noktası 6000 MHZ CL30. Üstüne çıkınca stabilizasyon sorunları nadir de olsa yaşanabiliyor, şans faktörüne girmek istemiyor insanlar.
AM5 işlemcilerde sweet spot noktası 6000 MHZ CL30. Üstüne çıkınca stabilizasyon sorunları nadir de olsa yaşanabiliyor, şans faktörüne girmek istemiyor insanlar.
Onun fiyatı da çok iyi (eğer iptal edilmediğini varsayarsak) ama giriş-orta seviye sistemi olan çoğu kişinin anakartı bile desteklemez 7600ü. E bi de arada neredeyse bir tane işlemci fiyatı fark varKimse 7600mhz almak istemiyor tibi
7600 CL 36 çalışabilen ram bios ayarı ile 6000 CL 30 rahat çalışır diye düşünüyorum belirli çipler var zatenAM5 işlemcilerde sweet spot noktası 6000 MHZ CL30. Üstüne çıkınca stabilizasyon sorunları nadir de olsa yaşanabiliyor, şans faktörüne girmek istemiyor insanlar.
evet hynix a die. istersen ayar çekip çalıştırırsın. millet çok bilmediği/uğraşmadığı için öyle yazdı arkadaş bence7600 CL 36 çalışabilen ram bios ayarı ile 6000 CL 30 rahat çalışır diye düşünüyorum belirli çipler var zaten
Onu hala çözemedik ya, acaba amazon prime dayin önünü kesmek için falan mı yapıyolar dicem de ne düşünürsek düşünelim iptal edilme ihtimali daha çok gibi geliyorAldık da hala stok var bişiler döni![]()
İndirim gece 2de geldi 4 küsür saat oldu bitsin artıkKeşke 6000 mhz stok bitmeseydi :/
2m nedir ya eğer öyleyse bize kesin iptal o kadar stok sanmam yokturOnu hala çözemedik ya, acaba amazon prime dayin önünü kesmek için falan mı yapıyolar dicem de ne düşünürsek düşünelim iptal edilme ihtimali daha çok gibi geliyorözellikle 2 milyon liralık alanları vs. gördükten sonra
Hayırlısıİki hesapdan aldım iptal olmazsa 2 parti iş görür ama çok sipariş girilmiş stok son alanlara kalmadı diye ayak yapmazlarsa iyi