sen saat kacda aldın hocam tebiliondan mı aldınBari ilk sıralardan alan ve tek alan benim gibi gariban insanlara gönderseler
sen saat kacda aldın hocam tebiliondan mı aldınBari ilk sıralardan alan ve tek alan benim gibi gariban insanlara gönderseler
ben bunda değil de 2. posta açışında almıştım hala duruyor bakalım nolcak
Sana gelecekmiş tebilonla konuştum şimdiiptal yok tebilom
İletim sağlıyorum nerden almıştın
Incehesaptan 1 tane aldım konu acıldıgı anda, tebilondan da 1 tane aldim 02:45 gibisen saat kacda aldın hocam tebiliondan mı aldın
Tamamdır iletim sağladım ikisinin de CEO'suna gönderimi sağlanır hayırlı olsun.Incehesaptan 1 tane aldım konu acıldıgı anda, tebilondan da 1 tane aldim 02:45 gibi
incehesap kaldı bi tek iptal yemeyen sende bir gelişme var mıIncehesaptan 1 tane aldım konu acıldıgı anda, tebilondan da 1 tane aldim 02:45 gibi
ODJFISJDJFKFK ilk siparis veren benim hocam gelir relaxSana gelecekmiş tebilonla konuştum şimdi
Su an ikisi de iptal olmadi ama muhtemelen sirayla iptal ettikleri icin yakinda iptal olur. O rami o fiyata almak guzel hissettirdi ama artik ruyadan uyanma vakti. Burdan yeri gelmisken yapay zekaya da guzel methiyeler diziyorum bizi bu duruma soktugu icinincehesap kaldı bi tek iptal yemeyen sende bir gelişme var mı