Secure Boot Açık Ancak Kapalı Görünüyor

errnslm

80+
Reaksiyon skoru
1
Öncelikle herkese günaydınlar Cihazım Acer Nitro 5 AN517-54 Model numaralı cihaz. Şimdi benim sorunum şu BIOS da Secure Boot açık ancak hiçbir şekilde Windows ta Güvenli önyükleme seçeneği açık görünmüyor birçok sayfada yapılanları denedim secure boot factory vs. ancak hiçbir çözüm bulamadım elimdeki tüm görselleri size gönderiyorum hepinize şimdiden teşekkür ediyorum

Ekler

• 1782075294213.webp
    1782075294213.webp
    72.3 KB · Hit: 7
Secure boot kısmında custum yazan yeri standart yapın o şekilde deneyin orası aktif bar değilse öncelikle sıfırlayın orası aktifleşecek.

Secure boot kısmında custum yazan yeri standart yapın o şekilde deneyin orası aktif bar değilse öncelikle sıfırlayın orası aktifleşecek.
Hemen deniyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef açılmıyor orası aktifleşmiyor

Son düzenleme:
Hemen deniyorum

Maalesef açılmıyor orası aktifleşmiyor
bunları cmdye
diskpart
list disk

bunuda powershelde çalıştır bi

Confirm-SecureBootUEFI

bunları cmdye
diskpart
list disk

bunuda powershelde çalıştır bi

Confirm-SecureBootUEFI
1782117673394.webp

Yönetici olarak çalıştırdığımda da False diyor

Hocam merhabalar yukarda custom kısmı aktifleşmiyor demişsiniz orasını aktif etmeden zor çözülür bence. secure boot factory default yapınca orası açılmıyor mu? bide bios uefi modda değil mi?

Hocam merhabalar yukarda custom kısmı aktifleşmiyor demişsiniz orasını aktif etmeden zor çözülür bence. secure boot factory default yapınca orası açılmıyor mu? bide bios uefi modda değil mi?
Hocam BIOS UEFI modda ve ne yaparsam yapayım o kilit açılmıyor

Secure boot mode yazan yerin altındaki tüm seçeneklere tıkla ve kaydet 1 tanesinde açılması lazım oranın bide csm ye çekip bi bak. csm de açılırsa standart a çekip sonra tekrar uefi moda al biosu

Secure boot mode yazan yerin altındaki tüm seçeneklere tıkla ve kaydet 1 tanesinde açılması lazım oranın bide csm ye çekip bi bak. csm de açılırsa standart a çekip sonra tekrar uefi moda al biosu
Hepsini tek tek denedim ancak olmuyor ama bir daha deneyeyim

Maalesef olmuyor

Csm ayarı yok zaten

Secure boot disable yap sonra üstündeki boot modu açılırsa csm ye çek. csm olması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,799
Üyeler
197,982
Son üye
tuwanr
Geri