iptal oldu herkesin takma kafana2 yi 20 gece uyumustum bi 10 dakka daha sabretseydim. Piskolojim bozuluyo şu ram indirimleri yüzünden.
iptal oldu herkesin takma kafana2 yi 20 gece uyumustum bi 10 dakka daha sabretseydim. Piskolojim bozuluyo şu ram indirimleri yüzünden.
Yooiptal oldu herkesin takma kafana
ben satıcı değil kullanıcıyım hakimim dersen kesin kazanırsın![]()
şu filmi ilk izlediğimde arkadaşla yarıldık gülmekten sonra tekrar izledik ki ilk defa böyle bir şey yapmışımdır .
Alanların tartışmasına bakarsan onların da psikolojileri pek sağlam değil şu an2 yi 20 gece uyumustum bi 10 dakka daha sabretseydim. Piskolojim bozuluyo şu ram indirimleri yüzünden.
kısacası kaynak yokmuş arkadaş bol keseden sallamış bir de api hatası falan diyorsun kanka hadi gözünü seveyim ya OLEMWQOPXECQWMKaynaklık bişeye gerek yok birçok sitede aynı anda fiyat düşmesinden anlaşırlı bir şey yani.
Ki firmaların çoğu ürünü kendi ülkeye getirmez bir aracı olur
örnek vermek gerekirse volkswagen araç türkiyeye volkswagen türkiye satıcısı ile gelir ordan da bayiler alır kendi karına göre satar ondan dolayı araçları bayilerde farklı fiyatlara görebiliyoruz. Aynı mantık
mantıklı geldi aynı ürün fakat sinerjideki corsair düştüKaynaklık bişeye gerek yok birçok sitede aynı anda fiyat düşmesinden anlaşırlı bir şey yani.
Ki firmaların çoğu ürünü kendi ülkeye getirmez bir aracı olur
örnek vermek gerekirse volkswagen araç türkiyeye volkswagen türkiye satıcısı ile gelir ordan da bayiler alır kendi karına göre satar ondan dolayı araçları bayilerde farklı fiyatlara görebiliyoruz. Aynı mantık
hocam aklınla düşün ozaman bi bakalım 3 firma gecenin 2 sinde aynı anda indirim yapalım dedi anlaşıp bumu ?kısacası kaynak yokmuş arkadaş bol keseden sallamış bir de api hatası falan diyorsun kanka hadi gözünü seveyim ya OLEMWQOPXECQWM
incehesap daha olmadı bendeTam olarak ne oldu iptal mi oldu hepsi?
Pazartesi sabah is var diye uyuyoduk![]()