yevagal
80+
- Reaksiyon skoru
- 110
Kaynak ?%98 i iptal yedi
Kaynak ?%98 i iptal yedi
yuvarlamaKaynak ?![]()
90 mesajin var zaten 30 tanesi bu konuda rasgele tuslara basmak. Vatan indirimlerinden 64gb ram cekmistim o konuda da ayni senin kafadan ergenler vardi. Gelirse gelir gelmezse de kimse batmaz dunyanin sonu degil siz siz olun insanlarin yerine derdine dusmeyin. Gelmeyince giren cikan size girmiyorHerkes çok kıskandı reis seni gerçekten aşırı vizyonerlik yaparak 6500 TL'ye rami aldın ve biz ergenleri susturdun.Zaten iptal olsa da sana koymazdı keşke 2 milyonluk çekseydin .
forumdaki insanlarKaynak ?![]()
Kral biz lovlayf insanlarız seni anlamamız pek mümkün değil kusura bakma90 mesajin var zaten 30 tanesi bu konuda rasgele tuslara basmak. Vatan indirimlerinden 64gb ram cekmistim o konuda da ayni senin kafadan ergenler vardi. Gelirse gelir gelmezse de kimse batmaz dunyanin sonu degil siz siz olun insanlarin yerine derdine dusmeyin. Gelmeyince giren cikan size girmiyor
Bu 2.700 tl ye kioxia alanlar vardi onlarinki bile hala iptale düşmemis buyuk ihtimalle bi 3 gun falan bekleticekler gibi duruyor sipariş yogunluguna bakilirsa. iptal edecek olan etsinİncehesap parayı işletmek istiyo 2 gün anlaşıldı bi tek o iptale atmamış
Kim düştü senin paranın derdine kesin gelecek diyorum güven bana.90 mesajin var zaten 30 tanesi bu konuda rasgele tuslara basmak. Vatan indirimlerinden 64gb ram cekmistim o konuda da ayni senin kafadan ergenler vardi. Gelirse gelir gelmezse de kimse batmaz dunyanin sonu degil siz siz olun insanlarin yerine derdine dusmeyin. Gelmeyince giren cikan size girmiyor
Tamam kardeşim ppnden ve profilinden belli oluyor. Sen ve o tayfani alip gidebilirsinKral biz lovlayf insanlarız seni anlamamız pek mümkün değil kusura bakma
Bunada kaynak sormaya gerek yok belli zaten tebilin alayıni iptal edicekKaynak ?![]()
Bende iptal yok hocam sinerji ve incehesapta%98 i iptal yedi