Kaliteli yüksek kapasiteli kamp için powerbank gören var mı arkadaşlar fiyat olarak iyi olan
marka kalitesi iyi midir? hocam telefonu yakmak istemem xd.
Lightning kablosunu umursamadan alırım diyorsan en iyi f/p powerbanklerden birisi. Kendi kablonla şarj edersin.
Kendim de kullanıyorum. Belkin ve Spigen ile aynı kalitede. Güvenebilirsiniz.marka kalitesi iyi midir? hocam telefonu yakmak istemem xd.
Sağolasınız hocam amazon prime day indirimlerinde baseusun 20.000 mahlık 20w modeli 800 tl düşmüş ama yorumlarda yandığını falan gördüm o yüzden bilemedim ama baseusta büyük firma satıcıda amazon sprun yaşanırmı yaşanırsa kesin yenisi yollarlar ama alsam mı bilemedim0Kendim de kullanıyorum. Belkin ve Spigen ile aynı
Yine bir beyaz PSU indirimi yok gibi
Nisan ayında bu fiyattaydı kuzenim aldı gayet güzel ama indirim demem şahsen ben bunaNext minilied 65 inch
35.999₺
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
NextStar YE-65IDWG11 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV [Enerji Sınıfı G] : Amazon.com.tr: Elektronik
NextStar YE-65IDWG11 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV [Enerji Sınıfı G] : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Normalde 7.100, 6.999'a alınabilen bir PSU'ydu zaten hocam. 150-200 liralık bir indirim ya da indirim değil. Olsa şöyle helalinden Amazon'a yakışır %15-20; alınır geçilir.CORSAIR RM850e (2025) Tamamen Modüler ATX Düşük Gürültülü Güç Kaynağı ve 12V-2x6 Kablolu - ATX 3.1 & PCIe 5.1, Cybenetics Gold Verimlilik, 105°C Kondansatörler, Modern Bekleme Modu - Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
CORSAIR RM850e (2025) Tamamen Modüler ATX Düşük Gürültülü Güç Kaynağı ve 12V-2x6 Kablolu - ATX 3.1 & PCIe 5.1, Cybenetics Gold Verimlilik, 105°C Kondansatörler, Modern Bekleme Modu - Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
kaça link varmıAgalar 750Watt asus PSU çektim de 9700x ve 9070xt'yi beslemeye yeter dimi bu psu![]()
Aşırı sınır 750W. İyi bir tane ise sanırım sıkıntı olmaz pek ama yine de sınır. Güzel bir 850'lik önerilir genelde 9070XT'ye.kaça link varmı