Birkai Khan
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Piyasa fiyatı 15 küsür. Kaliteli hoparlör. İhtiyacı olan bir baksın.
Uyarı için teşekkürler. İlk defa indirim konusu açtığım için düşünemedim.Başlığa ve ilk mesaja fiyat yaz, kaçtan gördün de fırsat diye paylaştın belli olmuyor. 3 saat sonra gören kişiyi yanıltabilir.
Şu anda m60 da indirimde. Ama 9k. Ben de 6-7k dan yakalarsam almayı düşünüyorum.m60 şöyle bi 6 7k ya inse kapatıcam. bi girmedi indirime
Oyun için alınır mı?Piyasa fiyatı 15 küsür. Kaliteli hoparlör. İhtiyacı olan bir baksın.
Aynen CS2 oynayıp bizi de sağır edersin artık bunla.Oyun için alınır mı?
Yılda bir girdiğimiz için sorun olmaz gibi.Aynen CS2 oynayıp bizi de sağır edersin artık bunla.
Hikayeli oyun oynuyorsan alınır. Daha çok kulaklık yerine geçebilecek bir alternatif. Bilgisayarını sinema TV'ye çevirecek kadar iyi ses kalitesi var. Film dizi vs tüketiyorsan kesinlikle tavsiye ederim. Standart televizyon hoparlöründen çok daha iyi ses çözünürlüğü var.Oyun için alınır mı?
geçen kurbise dac lazım mı diye sordum optice bağla geç dediler hocam şimdi sen dac lazım diyorsun ben bir şey alınca illa yanına birşeyler istiyorBunları dac olmadan kullanmak keyifsiz, tam olarak verim alınamaz ama yine de güzel kaliteli ürün. Edifier üzmez.