5070ti OEM Sistem Önerisi 90-100k

viscous

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
100000
90-100k civarına alabileceğim en mantıklı oem sistem tavsiyesi verebilir misiniz?

Motherboard: MSI Tomahawk B850 Max WiFi
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D
RAM:2x16 GB G.Skill Trident Z5 Neo RGB 6000 MHz CL36 DDR5
Graphics Card: Inno3D 5070 Ti
PSU: MSI MAG A750BN Gen5 750 W Power Supply
Case: MSI MAG A121

Ben bu sistemi 1 ayda 100k'ya topladım. ram ikinci el 2 hafta kullanılmış ekran kartını 40k'ya sahibinden açılmamış kutu olarak bulup aldım. Hazır alsaydım muhtemelen 130-140k civarına gelirdi. Sende üstteki arkadaşın tavsiyesi gibi yap.

Motherboard: MSI Tomahawk B850 Max WiFi
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D
RAM:2x16 GB G.Skill Trident Z5 Neo RGB 6000 MHz CL36 DDR5
Graphics Card: Inno3D 5070 Ti
PSU: MSI MAG A750BN Gen5 750 W Power Supply
Case: MSI MAG A121

Ben bu sistemi 1 ayda 100k'ya topladım. ram ikinci el 2 hafta kullanılmış ekran kartını 40k'ya sahibinden açılmamış kutu olarak bulup aldım. Hazır alsaydım muhtemelen 130-140k civarına gelirdi. Sende üstteki arkadaşın tavsiyesi gibi yap.
hocam ekran kartı senin üstüne faturalı değil ya bir sıkıntı çıksa o işler nasıl oluyor ben bilmiyoruda

hocam ekran kartı senin üstüne faturalı değil ya bir sıkıntı çıksa o işler nasıl oluyor ben bilmiyoruda
Faturası, kutusu ve garanti belgesi var. Garantiye gönderirken kimse kimliğimi sormayacağı için pek sorun olmaz ki ürünü satan adamda yakınımda otuyor ve onun üstüne olduğu için onla iletişime geçerim yardımcı olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ikinci el fiyatlara bakıp kampanya mı kovalayayım yoksa sitelerden sıfır olarak mı almalıyım hocam teşekkürler
İkisi de aslında. Bazen çok iyi ikinci el fiyatlar bulabiliyorsun onu gördüğünde yapışacaksın.

Faturası, kutusu ve garanti belgesi var. Garantiye gönderirken kimse kimliğimi sormayacağı için pek sorun olmaz ki ürünü satan adamda yakınımda otuyor ve onun üstüne olduğu için onla iletişime geçerim yardımcı olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkisi de aslında. Bazen çok iyi ikinci el fiyatlar bulabiliyorsun onu gördüğünde yapışacaksın.
1782140194497.webp

bu sisteme ne diyosunuz hocam? ram eklemesini daha sonra yapacağım dual channel için.teşekkürler

Alıntıyı görüntüle
bu sisteme ne diyosunuz hocam? ram eklemesini daha sonra yapacağım dual channel için.teşekkürler

Bu daha iyi. 10k fark ile hem daha iyi psu, 7822x3d, daha iyi sıvı soğutma ve 16 gb ram alıyorsun.

Bu daha iyi. 10k fark ile hem daha iyi psu, 7822x3d, daha iyi sıvı soğutma ve 16 gb ram alıyorsun.
hocam attığınız linkteramlerin markasını ve mhz ini göremedim.benim attığım ramler cl30 ramler.9700x de çoklu çekirdek görevi için onu seçmiştim.Amacım tamamen oyun odaklı olmadığı için topaz ai falan kullandığım için 9700x daha iyi olur düşündüm.teşekkür ederim

Alıntıyı görüntüle

Anakart b650m-r
Kasa Lian li 850w gold
Soğutucu Lian li galahad II Lite performance

Anakart b650m-r
Kasa Lian li 850w gold
Soğutucu Lian li galahad II Lite performance
bu sistem de güzelmiş.anakartlar hakkında bilgim pek yok b650m-r nasıl bir kart bu iki sistem arasından bi seçim yapıcam ona göre almayı planlıyorum.teşekkürler

bu sistem de güzelmiş.anakartlar hakkında bilgim pek yok b650m-r nasıl bir kart bu iki sistem arasından bi seçim yapıcam ona göre almayı planlıyorum.teşekkürler
Hocam b650m-r ihtiyaçlarını karşılayacak en baz seviye anakarttır. Cyber yazan sistem de güzel ama güç kaynağı çook kötü hocam. SOğutucusu da nasıldır bilmiyorum. Anakart dışında hiçbir parçası benim attığım sistemden iyi değil ki B850M-K da öyle aman aman vaov bir anakart değil yakınlar diyebiliriz. Güç kaynağı her zaman sağlam olması lazım ama son tercih senin tabii ki.

Geri