❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

arkadaşlar incehesaptan bana 500tl çek tanımlanmış hesabınızı kontrol edin

Ben banka kullandım da sebep ne peki?
Onun şöyle bi mantığı var. Bankakartı kullanınca kendi paranı kullanıyorsun. Kredi kartı kullanınca bankanın parasını kullanıyorsun. Bi arıza sorun falan olursa banka kartı kullandığında muhatabın satıcı olur. Kredi kartı kullanınca muhatabın banka olur. Bankada provizyon iptali yaptırırsın sonrasında banka uğraşır. Burada öyle bir şey olmaz bu firmaların hepsi güvenilir zaten. Diğer bi yanda bu ekonomide nakit parayla alışveriş yapmak da çok mantıklı değil 🙃. Vade farksız max taksitli işlem yapmak hep daha mantıklı oluyor

Onun şöyle bi mantığı var. Bankakartı kullanınca kendi paranı kullanıyorsun. Kredi kartı kullanınca bankanın parasını kullanıyorsun. Bi arıza sorun falan olursa banka kartı kullandığında muhatabın satıcı olur. Kredi kartı kullanınca muhatabın banka olur. Bankada provizyon iptali yaptırırsın sonrasında banka uğraşır. Burada öyle bir şey olmaz bu firmaların hepsi güvenilir zaten. Diğer bi yanda bu ekonomide nakit parayla alışveriş yapmak da çok mantıklı değil 🙃. Vade farksız max taksitli işlem yapmak hep daha mantıklı oluyor
Hocam ben kredi kartından aldım ama incehesaptan herhangi bir bildiri almadım sms ve gmaıl olarak iptal için müşteri hizmetlerini arayım mı sizce

Kanka benimde yatmadı herhangi bir bilgilendirme de gelmedi incehesaptan sana geldi mi
Merhaba,

Öncelikle incehesap.com üzerinden vermiş olduğunuz sipariş için teşekkür ederiz.

Siparişinizde yer alan ürün, tedarikçi XML stok ve fiyat akışında oluşan hatalı veri nedeniyle sitemizde satışa açılmıştır. Yapılan kontroller sonucunda ürünün gerçekte stokta bulunmadığı tespit edilmiştir.

Bu durum yalnızca incehesap.com’u değil, aynı veri akışını kullanan farklı e-ticaret sitelerini de etkilemiştir. Siparişinizi teslim edebilmek için ilgili tedarikçiyle görüşmeler yaptık ve alternatif temin seçeneklerini kontrol ettik. Ancak ürün stokta olmadığı için siparişinizi iptal etmek zorunda kaldık.

Bu sürecin sizin için hayal kırıklığı yarattığının farkındayız. Yaşanan olumsuz deneyimi bir nebze telafi edebilmek adına incehesap.com hesabınıza 500 TL değerinde hediye çek tanımlıyoruz. Bu çeki sonraki siparişinizde kullanabilirsiniz.

Siparişinize ait ödemeniz otomatik olarak iade sürecine alınacaktır. İadenin kartınıza veya hesabınıza yansıma süresi bankanıza göre değişiklik gösterebilir.

Yaşanan aksaklık için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

İptal geldi GG

Ekler

• IMG_2557.webp
    IMG_2557.webp
    107.7 KB · Hit: 80
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,709
Üyeler