❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Iıı S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 4786 TL

C3S'de de 523mm var ve sürücü milimetresinin konuyla alakası ne hocam? C3S kablolu modelden daha iyi ses profiline sahip. Kablolu C3 çok düz bir kulaklık.
hocam yazılan mesajı eksik okuduğumdan dolayı bir karışıklık oluşmuş kusura bakmayınız

Kablolusu daha mı iyidir ikisini deneyimlemiş olan varsa görüşünü merak ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rog pelta mı bu mu, pelta 4k ya geliyor

ses kasmayla pek işim yok. Mikrofon kalitesi ve müzik dinleme açısından nasıl sizce alınır mı
Müzikte zayıf mikrofonu iyi ses kasma pek iyi denemez cloud 2 her türlü daha iyi ses kasmada

Mchose x9 un yanına yedek olarak alsam mı maç ortasında bitince geçerim cloud 3 S e

Müzikte zayıf mikrofonu iyi ses kasma pek iyi denemez cloud 2 her türlü daha iyi ses kasmada

Mchose x9 un yanına yedek olarak alsam mı maç ortasında bitince geçerim cloud 3 S e
Birtane daha Mchose x9 al daha mantıklı daha uygun

Birtane daha Mchose x9 al daha mantıklı daha uygun
Cloud 3 s beni daha önce tatmin etmedi ya sırf şarjı için alırım alırsam birde mikrofon için yoksa ses kasma vs Mchose x9 daha iyi

Cloud 3 s beni daha önce tatmin etmedi ya sırf şarjı için alırım alırsam birde mikrofon için yoksa ses kasma vs Mchose x9 daha iyi
Ses kasmada mchose daha mı iyi :D 3sle ses kasamıyorsanız kulaklarda sorun vardır. 10kya kadar bundan iyi kablosuz headset yok hem fps hem müzik için

Kulaklık o kadar övüldü ki beyaz rengini aldırtacaksınız en sonunda😂

Ses kasmada mchose daha mı iyi :D 3sle ses kasamıyorsanız kulaklarda sorun vardır. 10kya kadar bundan iyi kablosuz headset yok hem fps hem müzik için
FPS oyunları için ses kasmak konusunda bayağı başarılı diye duydum ama müzik konusunda aynı şeyi pek söyleyemem. Ondan dolayı almaktan vazgeçtim. 1.500 TL'ye Machenike GX60 aldım, şu anlık baya memnunum.

Mchose x9 dan önce cloud 3 s kullandım ondan önce cloud 3 kablolu kablosuz kullandım daha da önce cloud 2 kablolu kullandım açık ara en iyi ses kasma cloud 2 de idi cloud 3 cloud 3 s beni tatmin etmedi Mchose x9 daha çok tatmin etti

Geri