Grundig OLED Televizyonlar ile İlgili Bilgilendirme

O kadar haklısınız ki, bizlerin bir zamanlar yaşadıklarını şuan bizzat yaşıyorsunuz. Allah kolaylıklar versin diyorum.
Hocam iffalcon u95a ile ilgili ek bir bilgi vereyim, bilindiği üzere iffalcon, Tcl in yan markasi, iffalcon u95a, Tcl c6k ile ayni özelliklerde ve ayni yazilimlari almaktadır, hatta Qled u75a da ayni yazilimlari alıyor. En son çıkan v643 yazilimi var, Tv otomatik olarak OTO yazilimlari cok geç alıyor, ama bizler Tcl in bu yayınladığı yazilimlari 5-10 dakika içinde bilgisayara indirip fat32 yapılmış flaş belleğe atin Tv nin mavi usb den yüklüyoruz, her yeni yazılım Tv de görüntü ve seste iyileşmeler oluyor. Bir cok kişinin bundan haberi yok, Tcl son bir yılda 10 un üzerinde yeni yazılım çıkardı. O güya iade eden arkadaşında bunlardan hiç haberi yok, Ne yeni çıkan yazilimlari yüklemiştir, ne de ekran görüntü ayarlarını tam yapabilmiştir. Ama boş boş konuşmaya, iftiralar atmaya gelince bundan hic geri durmazlar. Biri gider diğeri gelir, bir bakmışsın hep ayni 5-6 hesaba karşı bişeyler anlatırken bulursun kendini.
Sana kolaylıklar diliyorum hocam...
kardes bu tlc mini ledler oledden daha mı iyi yani

Hayır sizle ilgili bir şey yazmadım. Onlar kendilerini çok iyi biliyorlar
daha açmadım, 51 bine falan geldi paraf kampanyasıyla. bu paraya aile evi salonuna alabileceğim daha iyi bir şey var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

65 incti bide

daha açmadım, 51 bine falan geldi paraf kampanyasıyla. bu paraya aile evi salonuna alabileceğim daha iyi bir şey var mı

65 incti bide
ben daha yeni tcl c6k aldım 56k ya bu çok iyi vatanda şuan 56k bence kaçırılmaz.

kardes bu tlc mini ledler oledden daha mı iyi yani
Hocam Oledinde giriş orta ust modelleri olduğu gibi Mini ledlerde böyle.
Ust seviye Mini led ( c8k,C8L- yurtdışında c9k, X11L. Vb) giriş seviyesi B5. S85f Oledlerden iyi., orata seviye c5, s90f ler ile kıyaslanir, bu kıyaslama yapılırken Oledin ve Mini ledin artıları eksilerine de bakılır.
Oled kişinin kullanim durumuna göre alınmalı, uydu yayını ağırlıklı Tv izleniyorsa, Tv gündüzleride acik oluyorsa, o kişiye Oled tavsiye edilmemeli, yoksa 3-4 yila ekran yanığı olma olasılığı yüksektir. Mini ledin ekran yanığı sorunu yok, çok daha parlak ve daha uzun ömürlü. Ayrıca fiyati vatan internet magazasindaki gece indirimlerinde gayet uygun fiyatlara inebiliyor.
G5,s95f lere göre de fiyat avantajı var, son SQD Mini ledlerde görüntü olarak neredeyse üst Oledlere yaklaştı, parlaklıkta zaten geçmiş durumda ( 2026 oledler 2025 lere göre biraz daha parlaklığı arttırmışlar)
Ayrıca ekran büyüdükçe ( 77-83-97 )Oledler fahiş rakamlara çıkıyor, burada Mini ledlerin fiyatlari cok daha ekonomik olabiliyor, tüketici açısından hem büyük ekran hem iyi görüntü hem daha uzun ömürlü, hem de daha özellikli Tv olduğu icin tercih edilebiliyor.
Kendi bakış açımdan durumu böyle izah edebilirim hocam...

Ust seviye Mini led ( c8k,C8L- yurtdışında c9k, X11L. Vb) giriş seviyesi B5. S85f Oledlerden iyi., orata seviye c5, s90f ler ile kıyaslanir, bu kıyaslama yapılırken Oledin ve Mini ledin artıları eksilerine de bakılır.
Oled kişinin kullanim durumuna göre alınmalı, uydu yayını ağırlıklı Tv izleniyorsa, Tv gündüzleride acik oluyorsa, o kişiye Oled tavsiye edilmemeli, yoksa 3-4 yila ekran yanığı olma olasılığı yüksektir. Mini ledin ekran yanığı sorunu yok, çok daha parlak ve daha uzun ömürlü. Ayrıca fiyati vatan internet magazasindaki gece indirimlerinde gayet uygun fiyatlara inebiliyor.
G5,s95f lere göre de fiyat avantajı var, son SQD Mini ledlerde görüntü olarak neredeyse üst Oledlere yaklaştı, parlaklıkta zaten geçmiş durumda ( 2026 oledler 2025 lere göre biraz daha parlaklığı arttırmışlar)
Ayrıca ekran büyüdükçe ( 77-83-97 )Oledler fahiş rakamlara çıkıyor, burada Mini ledlerin fiyatlari cok daha ekonomik olabiliyor, tüketici açısından hem büyük ekran hem iyi görüntü hem daha uzun ömürlü, hem de daha özellikli Tv olduğu icin tercih edilebiliyor.
hocam acil bakarmısınız tcl c6k da fiyat hatası mı var 65 inç 51k diyor https://www.hepsiburada.com/tcl-65c...gle-tv-p-HBCV00009H55RP?magaza=MCE & Co BUTİK

vatandan daha yeni 56k ya aldım iptal edeyim mi sizce satıcı güvenilir mi

markalar zerre kadar umurumda değil. Bugün TV alacaklar artık minimum 60 Hz yerine 144 Hz tercih etmeli bence en önemli faktör budur. sırf oled yazıyor diye gidip 55-60 bin TL bandındaki giriş seviyesi oled modellerini almayın. Onun yerine kaliteli bir Mini LED tercih edin. Benim tavsiyem, parasının hakkını fazlasıyla veren tek ürün tcl q6c. mağazada bizzat hepsini uzun uzun inceledim, o giriş seviyesi modellere oled demeye bin şahit lazım. kalitelii oled'ler 100 bin TL'den başlıyor.
özet: 60 hz tv asla almayın geçti artık onlar.

markalar zerre kadar umurumda değil. Bugün TV alacaklar artık minimum 60 Hz yerine 144 Hz tercih etmeli bence en önemli faktör budur. sırf oled yazıyor diye gidip 55-60 bin TL bandındaki giriş seviyesi oled modellerini almayın. Onun yerine kaliteli bir Mini LED tercih edin. Benim tavsiyem, parasının hakkını fazlasıyla veren tek ürün tcl q6c. mağazada bizzat hepsini uzun uzun inceledim, o giriş seviyesi modellere oled demeye bin şahit lazım. kalitelii oled'ler 100 bin TL'den başlıyor.
özet: 60 hz tv asla almayın geçti artık onlar.
en önemli faktör hz değil. Konuda bahsi geçen oled tv zaten 144hz

Yav dün 5k paraf kampanyasını kullandım, iade edersem o gidicek. Sıkıntıya girdi şimdi

hocam acil bakarmısınız tcl c6k da fiyat hatası mı var 65 inç 51k diyor https://www.hepsiburada.com/tcl-65c...gle-tv-p-HBCV00009H55RP?magaza=MCE & Co BUTİK

vatandan daha yeni 56k ya aldım iptal edeyim mi sizce satıcı güvenilir mi
Yok hocam iptal etme, o satici sıkıntı gibi Batman, kadın girişimci diyor, diğer ilanlarına baktim 83s90f yi 90 k dan satışa koymuş, 98p8k yi 91 k dan , 77s90f yi 78 k dan satılıyor güya aman diyeyim 51 k na yazık olur hocam...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,373
Üyeler
198,114
Son üye
atd070707
Geri