Merhabalar bi kulaklık almak istiyorum. 1000 tl bütçem var ama ne kadar az olursa o kadar iyi. Mikrofonlu olmasını istiyorum. Mikrofon kalitesi önemli değil. Kulak içi istiyorum. Cs2 günlük işler ve video izlemek için alıcağım. Ne önerirsiniz?
Hocam peki direkt jak versiyonunu alsam olmaz mı? Parazit mi yapıyor tam olarak anlamadım ama... Aradaki adaptör parazitleri mi kesiyor? Birde daha uygun fiyata yine f/p bildiğiniz bi ürün var mı? Teşekkürler cevapladığınız için alırsam deneyimlerimi yazarım size.Type-C versiyonu CS2 için gayet yeterli. Hem kulağı yormuyor hem de ses kasmada gayet yeterli.
Klasse Feel IEM Kulaklık, Kulak İçi Gaming In-Ear Headphone (Feel Pro [Type-C] [Mikrofonlu]) : Amazon.com.tr: Elektronik
Klasse Feel IEM Kulaklık, Kulak İçi Gaming In-Ear Headphone (Feel Pro [Type-C] [Mikrofonlu]) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Sadece alınca deneyimlerinizi de yazın. Ben JAK versiyonu, önceden elimde olan type-c dönüştürücü ve Apple DAC ile aldım. Eğer JAK ve Apple DAC'ı, dönüştürücü ile alırsanız ₺1476 denk geliyor. Bunu deneyimlediğimden biraz daha güvenilir liman. Type-C versiyonunda dönüştürücü çıkıyor, yani bilgisayara takabileceksiniz. Ama IEM'lerin bilgisayar kasasındaki elektrik, gürültü vb. dolayı kulaklıkta parazit, beyaz gürültü çıkarma ihtimali var. DAC genelde bunları çözüyor. Type-C modellerde de, aradaki type-c çözüyor diyorlar. Ama ne kadar etkili inanın bilmiyorum.
Apple USB-C - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple USB-C - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.trBaseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Kablosu yetersiz gelirse de şundan alabilirsiniz.
VegGieg 3.5mm TRSS Aux Kulaklık Mikrofon Ses Uzatma Kablosu 2 Metre : Amazon.com.tr: Elektronik
VegGieg 3.5mm TRSS Aux Kulaklık Mikrofon Ses Uzatma Kablosu 2 Metre : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Dipsesi önlüyor.Hocam peki direkt jak versiyonunu alsam olmaz mı? Parazit mi yapıyor tam olarak anlamadım ama... Aradaki adaptör parazitleri mi kesiyor? Birde daha uygun fiyata yine f/p bildiğiniz bi ürün var mı? Teşekkürler cevapladığınız için alırsam deneyimlerimi yazarım size.
Daha uyguna bir ürün yok. JAK direkt alsan parazit sesi rahatsız eder. JAK versiyonuna dediğim DAC ve dönüştürücü şart.Hocam peki direkt jak versiyonunu alsam olmaz mı? Parazit mi yapıyor tam olarak anlamadım ama... Aradaki adaptör parazitleri mi kesiyor? Birde daha uygun fiyata yine f/p bildiğiniz bi ürün var mı? Teşekkürler cevapladığınız için alırsam deneyimlerimi yazarım size.
Hocam direkt tyoe c versiyonunu alıp attığınız usb type c adaptörünü alsam dac işlevi görüyor mu yoksa dac farklı bişey midir?Bütçe zorlayıp ₺1400 o üçlüyü alırsanız gayet memnun kalacağınızı söyleyebilirim. Hatta uzatma kablosu ile ₺1500 falanı buluyor, bu fiyat bandında kulaküstü H2002P var. Ses olarak H2002P'den daha iyi IEM'ler.
Klasse Feel IEM Kulaklık, Kulak İçi Gaming In-Ear Headphone (Feel [3.5mm] [Mikrofonlu]) : Amazon.com.tr: Elektronik
Klasse Feel IEM Kulaklık, Kulak İçi Gaming In-Ear Headphone (Feel [3.5mm] [Mikrofonlu]) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.trApple USB-C - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple USB-C - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.trBaseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
DAC'ın fiyatı biraz düşmüş, ₺1440 üçünü alabiliyorsunuz. Uzatma kablosu ile ₺1575 yapıyor.
VegGieg 3.5mm TRSS Aux Kulaklık Mikrofon Ses Uzatma Kablosu 2 Metre : Amazon.com.tr: Elektronik
VegGieg 3.5mm TRSS Aux Kulaklık Mikrofon Ses Uzatma Kablosu 2 Metre : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Ben biraz fiyat zorlayıp JAK, DAC ve dönüştürücü ile almanızı öneririm. Duruma göre de ses uzatma kablosu alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
Hatta dönüştürücüden ₺60 daha uygununu buldum.
VegGieg USB 3.0 to Type-C Şarj Data Çevirici Dönüştürücü Adaptör : Amazon.com.tr: Elektronik
VegGieg USB 3.0 to Type-C Şarj Data Çevirici Dönüştürücü Adaptör : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
DAC farklı bir şey, type-c versiyonunda dönüştürücü var. Yani ayrıca type dönüştürücüye gerek yok.Hocam direkt tyoe c versiyonunu alıp attığınız usb type c adaptörünü alsam dac işlevi görüyor mu yoksa dac farklı bişey midir?