Çözüldü✓ 2k Laptopta Fhd Oyun Oynamak

Reaksiyon skoru
91
selamlar
razer blade 14 3070 tı 6900hx 16gb ram laptop kullanıyorum
haliyle günümüz oyunlarında 2k çözünürlükte zorlanıyor
1080p ye alıncada görüntü ekranın orjinalinde 1080p olmamasından dolayı ölçeklendirildiği için çamur gibi oluyor göz zevkime hiç hitap etmiyor
bunun bir çözümü vs var mı ?

Evde kullanım için fhd monitör alıp laptop'ı kasa gibi kullanabilirsiniz. Konforunuzu da artıran bir olay bence ben senelerdir öyle laptop kullanıyorum. Onun dışında bu durumun bildiğim bir çaresi yok.

selamlar
1080p ye alıncada görüntü ekranın orjinalinde 1080p olmamasından dolayı ölçeklendirildiği için çamur gibi oluyor göz zevkime hiç hitap etmiyor
720p oynamayı dene, yine olmazsa yapacak bir şey yok

selamlar
dlss açıp oynayabilirsin

Evde kullanım için fhd monitör alıp laptop'ı kasa gibi kullanabilirsiniz. Konforunuzu da artıran bir olay bence ben senelerdir öyle laptop kullanıyorum. Onun dışında bu durumun bildiğim bir çaresi yok.
Nvidia denetim masasindan image scaling acarak cozdum olayi. Oyundan cozunurlugu 1080p ye getirip image scaling acinca sharpness i da %25 yapinca o camurlasma olmuyor cidden iyi bir goruntu geliyor ekrana. Tabi dlss destekli oyunlarda dlss en mantiklisi olur

Geri