Yardım 25.000₺ Anakart Önerisi

Hocam hem asus istiyorum hemde gigabyte den uzak durucam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla hocam haftaya kadar vaktim var 870 istiyorum aslında ama makul fiyata inerse dediğiniz ürüne bakabilirim ama şuan gönlümde diğer bahsettiğimiz kart var
Gigabyte Neden Tercih Etmiyorsun Hocam ?

Bu Arada Attığım Anakart Alınır .

Hocam hem asus istiyorum hemde gigabyte den uzak durucam

Valla hocam haftaya kadar vaktim var 870 istiyorum aslında ama makul fiyata inerse dediğiniz ürüne bakabilirim ama şuan gönlümde diğer bahsettiğimiz kart var

Hocam Bu ve https://www.akakce.com/anakart/en-u...wifi7-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1155759067.html

arasındaki fark nedir?
E Serisi Extreme Serisi VRM Kalitesi Daha Güçlü .

Gigabyte Neden Tercih Etmiyorsun Hocam ?

Bu Arada Attığım Anakart Alınır .
Hocam 3 Farklı Gigabyte Ürünü kullandım 2 Si anakart 1 i ekran kartı 3 Ündede sorun yaşadım :D o yüzden saldım artık, Birde dediğim gibi bu 2 anakart arasındaki fark ne acaba?

Hocam 3 Farklı Gigabyte Ürünü kullandım 2 Si anakart 1 i ekran kartı 3 Ündede sorun yaşadım :D o yüzden saldım artık, Birde dediğim gibi bu 2 anakart arasındaki fark ne acaba?
Fiyat sorun değil hangisi iyiyse onu alayım

Fiyat sorun değil hangisi iyiyse onu alayım
Bütçe Anlamında Zora Girmeyeceksen Bu Modeli Tek Seçim Olarak Alabilirsin .

Bütçe Anlamında Zora Girmeyeceksen Bu Modeli Tek Seçim Olarak Alabilirsin .

Bütçe 25 Hocam, Sizin attığınız ve benim sorduğum 2 karttan hangisi iyi? onu alayım

Merhabalar Sistemimi geliştirmeye devam ediyorum, Yeni bir anakart arıyorum sağlam olsun beni yıllarca götürsün istiyorum.

Siyah Olması önemli, mümkünse kartın kendisi rgb/ekranlı olursa ayrı mutlu eder. Teşekkür ederim

7800x3d işlemci kullanıyorum ancak 9800x3d geçeceğim.
ASUS ROG Strix X670E-E Gaming WiFi

Bütçe 25 Hocam, Sizin attığınız ve benim sorduğum 2 karttan hangisi iyi? onu alayım
Tek Seçim İçin Diyorsan Aradaki Farka Değer .

Attığımız Modellere Kıyasla Daha İyi VRM Ve Bios Kalitesine Sahip Bir Model Bu Alacaksan Al Bence .

Attığımız Modellere Kıyasla Daha İyi VRM Ve Bios Kalitesine Sahip Bir Model Bu Alacaksan Al Bence .

Üstad keşke 30 a çıkabilsem zaten bi 30 daha masraf edicem maalesef

Hocam

Bumu daha iyi

yoksa bumu, bu ikisinden birini alirim

Hocam Taksit 6 Taksit Aylık 5K ?

Birde Bunların CashBack'leri Var Ucuza Gelecek Her Türlü .

Yaparsın Bir Ayar Almışken Daha İyi Bir Versiyon Al Derim .
Valla Max 3 ay taksite giriyorum hocam fazlası risk, kendi dükkanımız var ne zaman para var ne zaman yok belli olmuyor

Hocam

Bumu daha iyi

Valla Max 3 ay taksite giriyorum hocam fazlası risk, kendi dükkanımız var ne zaman para var ne zaman yok belli olmuyor
Bu İkisindende İyi :)

Aylık 5K Kimseyi Zora Sokmaz Diye Düşünüyorum ?

1782250847967.webp

Hocam

Bumu daha iyi

Hocam X870-F daha iyi.

Sencede Bunu Alması Daha Mantıklı Değil Mi Hocam ?

Hocam o daha iyi de açıkçası hepsi fazlasıyla işini görecek zaten. Halihazırda alacağı bile ağır overkill. Sonuçta 1 bilemedin 2 tane ssd takacak hepsinin fazları fazlasıyla yeterli. 25k bile çok bence. Spesifik ihtiyaç yoksa 15k dan fazla çok verilmesi taraftarı değilim. O bütçelere de çok şık modeller vardır illaki ama ben X870-F alırdım bunlardan. 30k ya çıkılıyorsa tabii ki X870E-E daha iyi ama.

Geri