🔥İndirim MSI Katana 17 Hx B14wgk-047xtr Rtx5070 70.109tl

incelemeleri

Ekranı eh işte ortalama 7ms 300 nitmiş. Kasanın iç kısmını hiç beğenmedim almayın beyler :) csm_Katana-17-14_950095fd15.webp

yorumları okurken şaşırıyorum şuan bahsi geçen laptoptan yazıyorum inanın laf söylenebilecek tek bir kusuru yok gerçekten alıcı arkadaşlar detaylı sorularınızı cevaplayabilirim.

8GB VRAM li laptop almak mantıklı gelmiyor. 5060 dan sonra laptop bakılacaksa 5070ti ya da 5070 12gb çıktı sanırım daha yeni o versiyonları bakılmalı. 5050 olur 5060 olur ama 5070 çok mantıksız bir seçenek laptoplar için. 2k 8GB VRAM ... Zaten incelemede de belirtilmiş.

1782289968403.webp

8GB VRAM li laptop almak mantıklı gelmiyor. 5060 dan sonra laptop bakılacaksa 5070ti ya da 5070 12gb çıktı sanırım daha yeni o versiyonları bakılmalı. 5050 olur 5060 olur ama 5070 çok mantıksız bir seçenek laptoplar için. 2k 8GB VRAM ... Zaten incelemede de belirtilmiş.

Alıntıyı görüntüle
Aynen, çok iyi bi fiyat avantajı yoksa 8 GB GPU'lu sistemlerden uzak durmak gerek. Bütçe yetiyorsa minimum 5070 Ti alınmalı (mobil tarafta)

Şu fiyat bandında, bundan farklı alınabilecek en iyi laptop hangisi? Bilgisi olan var mı? Fiyatı HB'de 75'ken burada 70 olması baya avantaj.

Şu fiyat bandında, bundan farklı alınabilecek en iyi laptop hangisi? Bilgisi olan var mı? Fiyatı HB'de 75'ken burada 70 olması baya avantaj.
70K'yı bile hak etmeyen bir laptop avantaj falan değil. 2x8 RAM kullanmışlar 32'ye yükseltmek için çok masraf ettirecek. Ekranın kötülüğü bile ayrı saçma 2.5K 300 nit 7ms. Ekran 1K olsa belki alınabilirmiş. RAM için 10K masraf desek 80K'ya gelmiş olucak aşırı kötü fiyat.

Son düzenleme:
70K'yı bile hak etmeyen bir laptop avantaj falan değil. 2x8 RAM kullanmışlar 32'ye yükseltmek için çok masraf ettirecek. Ekranın kötülüğü bile ayrı saçma 2.5K 300 nit 7ms. Ekran 1K olsa belki alınabilirmiş. RAM için 10K masraf desek 80K'ya gelmiş olucak aşırı kötü fiyat.
Peki hocam bu fiyat bandında ne alınır?

Geçen 80k ya acer nitro 18 nh.qhdey.002 5070ti li laptop düşmüştü ona bakabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Detaylı incelemeside burda:

Son düzenleme:
32 GB olsa çekebilirdim MSI'ı. Laptop piyasası çok yükseldi, bundan bikaç ay önce bu fiyata 32 GB cihaz doluydu...
Baskan geçen 51k Asus için sıcak fırsat açılmıştı bugün rastgele gezerken şöyle bir şey buldum işlemcisi de ondan daha iyi isteyenler sıcak fırsatını açabilir ben açmaya değer mi emin olamadım ama gözüme uygun geldi 250 kuponu var https://ty.gl/njwyohdhiqbg9

Baskan geçen 51k Asus için sıcak fırsat açılmıştı bugün rastgele gezerken şöyle bir şey buldum işlemcisi de ondan daha iyi isteyenler sıcak fırsatını açabilir ben açmaya değer mi emin olamadım ama gözüme uygun geldi 250 kuponu var https://ty.gl/njwyohdhiqbg9
Alınmaz. Ekranı %62.5 sRGB. 50K'ya Asus Tuf A16 varken alınmaz.

Aynen, çok iyi bi fiyat avantajı yoksa 8 GB GPU'lu sistemlerden uzak durmak gerek. Bütçe yetiyorsa minimum 5070 Ti alınmalı (mobil tarafta)
hocam onda da en ucuzu 100 k gözüküyor ti tarafında sen bilgili bir adama benziyorsun ben bulamadım belki çünkü arada 30 k fark varken bunu almak daha uygun değil mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz. Ekranı %62.5 sRGB. 50K'ya Asus Tuf A16 varken alınmaz.
harici monitörle kullanan da çok oluyor sırf rengi güzel değil diye 5070 ten 60 mı inelim

Geri