Ryzen 5 7600 ile Ryzen 7 7800x3d Arasındaki Fiyat Farkına Değer mi?

Daha çok FPS oyunları oynuyorsan hayli hayli yeter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yüksek grafikli oyunlarda bı tık ekran kartı yetmeyebilir2k da falan

Al geç o zaman sağlam işlemcidir 13.000 TL fiyatlarını görüyor arada forumu takip et yapıştır direkt pişman olmazsın

Tipik kule tsrzi soğutucular yetmez ortalama bir 240mm sıvı soğutucu yeterli olacaktır

Kendim 7500f kullanıyorum phantom sprit kule tipi soğutucu yetiyor

Tipik kule tsrzi soğutucular yetmez ortalama bir 240mm sıvı soğutucu yeterli olacaktır

Onlar Çok Pahalı Değilmi Hocam.

Sıvı soğutma İstemiyorum.

Yani dostum işlemcinden maksimum performans almak istiyorsan mecbur sivi soğutucu alacaksın kule kışın yeterli olur ama yazın yetmez ama yinede sen bilirsin.

Bütçen yoksa uygun fiyatlı bir hava soğutucu alıp sonradan sıvıyada donebilirsin size kalmış

bu yetecektir hocam 7 ısı borulu tdp 245

bu da olur bunda 6 ısı borusu var tdp 230

bu ikisi oyun için 7800x3d için gayet yeterli olur ama çoklu çekirdekteki program işlerinde limite takılabilirler.

bir de Thermalright Phantom Spirit 120 SE v2 versiyonu vardı ama artık pek satan kalmamış galiba.
Bende ak620 digital kullanıyordum 9700x ile birlikte. 260tdpsi var baya iyi ama biraz daha pahalı ve artık pek bulunmuyor sanırım.

bu v2 yazıyor ama v2 versiyonu mu emin değilim. bulabilirsen v2 versiyonun iddia edildiğine göre 280w tdpsi varmış

Son düzenleme:
Yani dostum işlemcinden maksimum performans almak istiyorsan mecbur sivi soğutucu alacaksın kule kışın yeterli olur ama yazın yetmez ama yinede sen bilirsin.

Bütçen yoksa uygun fiyatlı bir hava soğutucu alıp sonradan sıvıyada donebilirsin size kalmış
Çift kule olanlar yeter.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Geri