🔥İndirim Moondrop Space Travel 2 True Wireless Headphone (Tws) 2.367₺ Vade Farksız 9 Taksit

St. Trina

80+
Reaksiyon skoru
81
Ülkemizde yurtdışı fiyatından daha pahalıya satılan bir kulaklık, bu kısmı doğru. Fakat ana odağınız kaliteli müzik dinlemek ise bu bütçede tek tws seçeneği bu kulaklık. CMF Buds 2 Plus'tan daha iyi.
Beyaz rengi de hemen hemen aynı fiyattan satılıyor. Ayrıca 9 ay vade farksız taksit var, yani tam olarak 2367₺ şeklinde düşünmeyebilirsiniz :).

Ülkemizde yurtdışı fiyatından daha pahalıya satılan bir kulaklık, bu kısmı doğru. Fakat ana odağınız kaliteli müzik dinlemek ise bu bütçede tek tws seçeneği bu kulaklık. CMF Buds 2 Plus'tan daha iyi.
Beyaz rengi de hemen hemen aynı fiyattan satılıyor. Ayrıca 9 ay vade farksız taksit var, yani tam olarak 2367₺ olarak düşünmeyebilirsiniz :).

kullanmadım bilmiyorum ama dediğin gibiyse bu firma bizi düşünmeyip global fiyatın üstüne satmaya çalışıyorsa bu ürün 5 para etmezdir isterse en iyisi olsun

ekliyorum ürünün ham fiyatı 25 dolar mış , bizdeki İNDİRİMLİ FİYATI ile yurt dışındaki İNDİRİMSİZ HAM FİYATI ( 25 DOLAR ) 2 katından fazla alan arkadaşların bilgisine

kullanmadım bilmiyorum ama dediğin gibiyse bu firma bizi düşünmeyip global fiyatın üstüne satmaya çalışıyorsa bu ürün 5 para etmezdir isterse en iyisi olsun
Vergi, kar marjı gibi şeyler var. Direkt çinden sipariş verebildiğimiz zamanlarda çin menşeli ürünleri Türkiye içi pazardan daha ucuza alıyorduk. Artık mümkün değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uyarı: Yetişkinlere Yönelik İçerik neden bu yazı çıkıyor acaba :D :D
Aynı isimde bir markanın d*ldosu var o yüzden :D

Vergi, kar marjı gibi şeyler var. Direkt çinden sipariş verebildiğimiz zamanlarda çin menşeli ürünleri Türkiye içi pazardan daha ucuza alıyorduk. Artık mümkün değil.

Aynı isimde bir markanın d*ldosu var o yüzden :D
ödedikleri tek vergi ötv kdv ikisinin toplamı ürünün %20 si eder yada etmez demektir , bu iki katından fazla fiyat farkını açıklamaz

US fiyatı 25 dolar ya bu kadar oynamamalı kazık atıyorlar Türkiye'de resmen.
Yani fiyat yüksek evet, linsoulda da 30 dolar. Eskisi gibi olsa kargo+ vergi ile yine 2300ler olmazdı sanırım. Ama dediğim gibi en iyi seçenek bu.

birde indirimsiz fiyatı , dalga geçiyorlar resmen
indirimsiz fiyatı 30 dolar

Yanlış anlaşılmasın iyi yapmışlar, haklardır diye savunmuyorum. Bu fiyata en iyisi bu diye paylaştım, tercih sizin tabii ki.

indirimsiz fiyatı 30 dolar
abd seçtiğimde ali exspress orjinal satıcı etiketli yerel satıcısı 20 dolar indirimsiz satıyor

1782295306783.webp

Geri