Yks 2026 Sıralamaları 2023'ten Kötü Gelir mi?

Reaksiyon skoru
57
Sayısal ilk 300 bin aralığı için alt sınır olarak 2023'ü (giren sayısı, sınavın basitliği, zor konuların hiçbirinin olmaması ve benzeri nedenler yüzünden) belirleyip rahat bir şekilde beklemek istiyorum. Fakat YKS 2023 gibi enflasyonun çok olduğu bir seneden bile kötü gelebilir mi sıralamalar? Bunu tahmin edebilir misiniz?

Sınava giren sayısınındaki azalmayı da hesaba katarsak 2024-2025 tarzı bir sıralama gelir gibi.
2023-2022 gibi de gelmez vasattı o sınavlar.
2021 tarihin en belirleyici sınavıydı onun gibi de gelmez.

Hemen hemen aynı yani 22 bir tık daha kötü ama aynı sayabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Netlerine baktın mı kaç netin var takribi
Bu sene pek çalışamadım ama 2025 e göre 249 bin 2023 e göre 266 bin 2022 ye göre 239 bin geliyor. Bu sene sayısal ilk 300 bin içinde kalabilirsem benim için kafidir.

Sayısal ilk 300 bin aralığı için alt sınır olarak 2023'ü (giren sayısı, sınavın basitliği, zor konuların hiçbirinin olmaması ve benzeri nedenler yüzünden) belirleyip rahat bir şekilde beklemek istiyorum. Fakat YKS 2023 gibi enflasyonun çok olduğu bir seneden bile kötü gelebilir mi sıralamalar? Bunu tahmin edebilir misiniz?
Sıralamaları özellikle de yüksek sıralamaları tahmin etmek zor sınav bazen bazı sorulardan dolayı zor gelir ama geneli kolaydır mesela veya herkes kolay der ama iyi çalışmayanları eleyen çok orta düzeyde soru varsa bu sefer beklenenden iyi sıralamalar da gelebilir. Sonuç açıklanınca göreceksiniz.

Sıralamaları özellikle de yüksek sıralamaları tahmin etmek zor sınav bazen bazı sorulardan dolayı zor gelir ama geneli kolaydır mesela veya herkes kolay der ama iyi çalışmayanları eleyen çok orta düzeyde soru varsa bu sefer beklenenden iyi sıralamalar da gelebilir. Sonuç açıklanınca göreceksiniz.
hocam istesekte heyecanımız stresimizi dindiremiyoruz en azından elimizde bir minimum aralık bulunması güzel oluyor o yüzden 2023 gibi bir yıldan bile kötü gelebilir mi diye sordum

hocam istesekte heyecanımız stresimizi dindiremiyoruz en azından elimizde bir minimum aralık bulunması güzel oluyor o yüzden 2023 gibi bir yıldan bile kötü gelebilir mi diye sordum
hocam onu bunu bilmemde 25'in sıralamalar 24'den çok kötüydü inşallah ilk 50 için sıralamalar çok iyi gelirde bende girerim 😭

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,061
Üyeler
198,231
Son üye
Albiyikmisizzmsmms
Geri