9800x3d Besleyecek En Ucuz Anakart?

Bundan sonra anakart almamda ilk tercihim asus olacak, msi da doğru düzgün Ram ayarı yapamıyordum bios çöküyordu.
ben yapıyorum bir problem yaşamadım. ama asus ve msi dışındaki biosları beğenmiyorum ben de

Arkadaşlar 9800x3d gibi bir işlemciyi besleyecek en ucuz anakart hangisidir? Mesela bu anakart darboğaz yaptırır mı?
İşlemciye 20K veriyorsan 10K da anakarta ver ucuza kaçma. Yok en ucuzunu alacağım diyorsan da bu olur.

Ucuz olsun diye giriş seviyesi B850 almanın anlamı yok vermek istemiyorsa attığımı alabilir.
Giriş seviye dediğin kart 9800x3d için gayet yeterli. Neden 1000tl fazla versin? Senin attığın "giriş seviyesi" değil mi?

Giriş seviye dediğin kart 9800x3d için gayet yeterli. Neden 1000tl fazla versin? Senin attığın "giriş seviyesi" değil mi?
Bu anakart bu işlemciyi çalıştırmasın beni bu forumdan engelleyin. Şuan giriş dediği b850ler orta seviye denecek seviye de ucuz da değiller

Arkadaşlar 9800x3d gibi bir işlemciyi besleyecek en ucuz anakart hangisidir? Mesela bu anakart darboğaz yaptırır mı?
çok ucuza kaçma bunu sadece 9800x3d olarak bakma am5 soketin destegi uzun soluklu olucak ileride son seri x3d takmak istersen anakart vrm kaynaklı sorun çıkarır almış iken iyi bir b850 anakart al sorun sıkıntı ugraşma

Hocam aslan almışsınız tavukla besliyorsunuz :d Şaka bi yana hayırlı olsun. B650 anakartla dahi çalışacaktır.

çok ucuza kaçma bunu sadece 9800x3d olarak bakma am5 soketin destegi uzun soluklu olucak ileride son seri x3d takmak istersen anakart vrm kaynaklı sorun çıkarır almış iken iyi bir b850 anakart al sorun sıkıntı ugraşma
Bütçe var diyorsa fiyat performans kralı belli ya bu bütçede.
İstemediğin kadar vrm. 9950x tak bana mısın demez...

Geri