mfm125
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,552
OhaBenimki sabit 330 çekiyo
Bu pcyi aldıktan sonra 500tl daha fazla fatura ödemeye başladım
OhaBenimki sabit 330 çekiyo
Bu pcyi aldıktan sonra 500tl daha fazla fatura ödemeye başladım
Takmaaaa kardom senle fan ayarı yaparız. Şöyle düsün eğer o sıcaklık sıkıntı olsaydı gpu düşürmek için voltajı keser sana drop yaşatırdı drop yoksa problem yok.Sonradan takılıyorsa alayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benimki samsung ve 93 hynix olsa 113 falan olurdu o zmn
Güncelleme yapayım: fanlarım her oyunda %54 ü geçmiyordu sabitti, bunu 67 sabit yapınca vram sıcaklıklarım 4 derece hotspot 3 derece çekirdek de 3 derece düştü 90 ın altına indi hepsi. Aşırı bir seste işitmiyorum şuan sanırım böyle sabit birakabilirimMerhaba, kartımın VRAM sıcaklığı hikayeli oyunlarda 93 hotspotda 82-83 civarında çekirdek sıcaklığı ise 61. fan devri ise 1900RPM küsur kartımda bir sorun mu var? Samsung çipe sahip olmasına rağmen bana aşırı yüksek geldi ayrıca hotspotla VRAM arasında da fazlaca fark var.
Akşam bi bakarız yineeTakmaaaa kardom senle fan ayarı yaparız. Şöyle düsün eğer o sıcaklık sıkıntı olsaydı gpu düşürmek için voltajı keser sana drop yaşatırdı drop yoksa problem yok.
Uv de yapabilirsin
Maxı 3400 rpm i geçiyor fanları sabit %52-54 de dönüyordu1900 rpmde o sıcaklık tuf için yüksek değil mi odanın sıcaklığı kaç derece
tahao hocamın dediği gibi bi altlara ucuz fan almayı düşünebilirsin tanesi 200 TL'ye falan eğer takılabiliyorsaGüncelleme yapayım: fanlarım her oyunda %54 ü geçmiyordu sabitti, bunu 67 sabit yapınca vram sıcaklıklarım 4 derece hotspot 3 derece çekirdek de 3 derece düştü 90 ın altına indi hepsi. Aşırı bir seste işitmiyorum şuan sanırım böyle sabit birakabilirim
Akşam bi bakarız yinee
Maxı 3400 rpm i geçiyor fanları sabit %52-54 de dönüyordu
Yaparım yapmasına güzel de durabilir görüntü olarakta ama o kasaya uyar mı nasıl takarız ederiz bilmiyorum. Coolermaster TD500v2 kullanıyorumtahao hocamın dediği gibi bi altlara ucuz fan almayı düşünebilirsin tanesi 200 TL'ye falan eğer takılabiliyorsa
%30a falan düşer bence de
Ben direkt akvaryum kasalardaki gibi 3 tane takmak isterim yapacaksam yapilabiliyosaYaparım yapmasına güzel de durabilir görüntü olarakta ama o kasaya uyar mı nasıl takarız ederiz bilmiyorum. Coolermaster TD500v2 kullanıyorum
Yaparım yapmasına güzel de durabilir görüntü olarakta ama o kasaya uyar mı nasıl takarız ederiz bilmiyorum. Coolermaster TD500v2 kullanıyorum
Ben direkt akvaryum kasalardaki gibi 3 tane takmak isterim yapacaksam yapilabiliyosa
7 tane var şuanda dkdjfjeAlıntıyı görüntüle
7 tane fana kadar takılabiliyormuş şu an kaç tane var içinde
aio fanları dahil
ee aşağıya takılmıyor mu o zaman :/ galiba takılmıyor
işlemcinin diğer parçaların sıcaklıkları nasıl?7 tane var şuanda dkdjfje
3 tane aio tepede
3 tane ön fanlar
1 tane de egzoz
Merhaba, kartımın VRAM sıcaklığı hikayeli oyunlarda 93 hotspotda 82-83 civarında çekirdek sıcaklığı ise 61. fan devri ise 1900RPM küsur kartımda bir sorun mu var? Samsung çipe sahip olmasına rağmen bana aşırı yüksek geldi ayrıca hotspotla VRAM arasında da fazlaca fark var.
Benimki hynix değil samsung şuan fanları %68 yaparak çözdüm gibi zaten 90 i geçmiyor 4 derece düştüCansu kaç kere bahsettik bu sıcaklıklar normal ramler Hynix 110 derece en üst sınır
Bu anormal bir durum olsa şuan kartlar toplatilmis yabancı yayın kanalları yerden yere vururdu..
Kafaya takma artık oyununun keyfine bak
Eğer varsa alt tarafa da fan bekle direkt ekran kartına üflesin onun dışında yapacağın bir şey yok bu vramlerin çalışma mantığı sıcaklığı böyle, çok takıyorsan Fps kıs undervolt yaptım power degeri kıs
O altlara fan eklersen baya faydasını görürsün. Sana bir undervolt yapalım hepsinden daha çok iş yaparBenimki hynix değil samsung şuan fanları %68 yaparak çözdüm gibi zaten 90 i geçmiyor 4 derece düştü