Tristan Reveur
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
Yedek olarak aldığım için en fazla 1-2 saat kullandım fakat sanırım öyle bir ses yoktu.Üstte yazdığım sorun sizde de var mı
Yedek olarak aldığım için en fazla 1-2 saat kullandım fakat sanırım öyle bir ses yoktu.Üstte yazdığım sorun sizde de var mı
Ona göre talep oluşturacam iç kısmında bir sorun varsa diye ama ses geliyor diyen var gelmiyor diyen var bilemedimYedek olarak aldığım için en fazla 1-2 saat kullandım fakat sanırım öyle bir ses yoktu.
Bir daha deneyeyim. Beş dakika sonra size tekrar yazarım. Belki de kulaklık ile kullandığım için ses duymadım.Ona göre talep oluşturacam iç kısmında bir sorun varsa diye ama ses geliyor diyen var gelmiyor diyen var bilemedim
Tamam yazabilirsenis çok sevinirim yukarı aşağı sallayınca içinde küçük bir vida parçası düşmüş gibi ses geliyorBir daha deneyeyim. Beş dakika sonra size tekrar yazarım. Belki de kulaklık ile kullandığım için ses duymadım.
Sallayınca click tuşunun içinden ses gelmiyor muBir daha deneyeyim. Beş dakika sonra size tekrar yazarım. Belki de kulaklık ile kullandığım için ses duymadım.
Kulağa dayadığında batayanın sesi var fakat o da zor duyuluyor. Masanın üstündeyken ses çıkmıyor.
Evet fakat sesin neyden geldiğinden emin değilim. Click de olabilir scroll da.Sallayınca click tuşunun içinden ses gelmiyor mu
Scroll değil bence scrollu sabitken sallayınca da geliyor ama çoğu üründe aynı sesten varsa sorun değildir üretim hatası mı diye düşünmüştümEvet fakat sesin neyden geldiğinden emin değilim. Click de olabilir scroll da.