Şu fileli koltukların altı minder değilse bazı pozisyonlar harici oturamazsınız, o çerçeve fileyi tutmak için öyle bir tasarlanıyorki 300-400$ altı koltuklarda eziyet olur. Bizim ülkede bunların en az %80 kar marjıyla satıldığını hesaplarsanız. 120 dolarlık koltuk aslında, altı minder olsa fiyat 6,5k üstü olmasa düşünülür ama gerçekten şu ergonominin lüx olduğu dönemde yaşamak temel insan ihtiyaçlarında kazık yemek acı verici.File koltuk use at your own risks.
Alıntıyı görüntüleHawk Gaming Chair Nova Siyah Oyuncu Koltuğu : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Hawk Gaming Chair Nova Siyah Oyuncu Koltuğu : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://www.amazon.com.tr/Pasotim-Yapay-Çelengi-Meyve-Dekorasyonu/dp/B0BSLMNGM9/
bunu alırsak ne gelir arkadaşlar tahmin eden var mı ? lga 1700 ddr4 aramasından çıktı.
Alıntıyı görüntüle
Fiyat Asus bir ürüne göre birkaç ay öncesinin fiyatı ve avantajlı fakat Vatan'dan kampanya beklemek daha mantıklı.
Gelmedi, kargonun çıktığını bile sanmıyorum. Amazon mail atmış bi kaç gün gecikecek diye. İptal bile olabilir bence.Kanka senin sipariş iptal edildimi
Yani şu haliyle amazonda 6700 tl bonus kazanabiliyorum ve vatan 6 taksit yaparken amazon 9 taksit yapiyor bu haliyle parayi mevduatta işletmeyi bonuslari falan katınca şöyle bir tablo cikardim.Fiyat Asus bir ürüne göre birkaç ay öncesinin fiyatı ve avantajlı fakat Vatan'dan kampanya beklemek daha mantıklı.
Aylar önce 5000TL bonus ile 39 bine Inno3D almıştım hiçbir eksikliğini hissetmeden, UV ile 65 dereceyi geçmeden mutlu mesut kullanıyorum. Vatan ara sıra güzel sürprizler yapıyor, takip etmekte fayda var.
Bu model 2,5 slot yapıda ve sağlam bi soğutma bloğu ile geldiği için tüm SSF kartlardan ve MSI'ın Shadow, Ventus gibi modellerinden çok daha iyi soğutma performansı ve sessizlik sağlayacaktır.
Hocam bende iki PC var, biri 5070 diğeri 5070 Ti'lı. Oyun için 22500TL'ye 5070 alınabiliyorsa bu herhalde ram krizinden bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi fırsat olur. Hele ki kullanım senaryosu 2K oyunculuk ise 5070 uzun süre rahat rahat götürür.Yani şu haliyle amazonda 6700 tl bonus kazanabiliyorum ve vatan 6 taksit yaparken amazon 9 taksit yapiyor bu haliyle parayi mevduatta işletmeyi bonuslari falan katınca şöyle bir tablo cikardim.
Efektif maliyetler:
Gigabyte eagle 5070(amazon) 22.5bin tl
ZOtac 5070ti(vatan) 32.5 bin tl
Asus prime 5070ti(amazon) 38.8 bin tl.
6900xt kullanicisiyim derdim yapay zeka işleri oynadigim oyunlara 6900xt bile fazla fazla yetiyor. Asusu 35e falan maledebilirsem çekip kurtulcam.
şefim şu 5070'in detaylarını, sırlarını bizimle paylaş yav 5070 kovalıyorum ben deYani şu haliyle amazonda 6700 tl bonus kazanabiliyorum ve vatan 6 taksit yaparken amazon 9 taksit yapiyor bu haliyle parayi mevduatta işletmeyi bonuslari falan katınca şöyle bir tablo cikardim.
Efektif maliyetler:
Gigabyte eagle 5070(amazon) 22.5bin tl
ZOtac 5070ti(vatan) 32.5 bin tl
Asus prime 5070ti(amazon) 38.8 bin tl.
6900xt kullanicisiyim derdim yapay zeka işleri oynadigim oyunlara 6900xt bile fazla fazla yetiyor. Asusu 35e falan maledebilirsem çekip kurtulcam.
Pazar gunune kadar bekleyecegim daha iyisi gelmezse dediginiz gibi asusu alacagim hocam, oyunlar zerre umrumda degil aslinda model egitiminde vakit sikintim da yok ama nesne tanimiyla ugrastigim icin her 2 3 egitimden birinde out of memory hatasi alirsam 5070i boşuna almiş olacağım.Hocam bende iki PC var, biri 5070 diğeri 5070 Ti'lı. Oyun için 22500TL'ye 5070 alınabiliyorsa bu herhalde ram krizinden bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi fırsat olur. Hele ki kullanım senaryosu 2K oyunculuk ise 5070 uzun süre rahat rahat götürür.
Fakat yapay zeka dediğinizde, 5070 Ti modeli bence bütçe gözeten bir kullanıcı için değerlendirilecek ilk kart. 5080 modeli, yüksek fiyatına rağmen 16GB vram ile gelmesi ile doğrudan eleniyor. Bence 38.8 bin TL'ye mal edebiliyorsanız sipariş verebilirsiniz. 9 taksit içerisinde hedefiniz olan fiyattaki 3 bin TL'lik fark çok sırıtmaz.
Benimkini iptal etmişler para iadesi yapılmışGelmedi, kargonun çıktığını bile sanmıyorum. Amazon mail atmış bi kaç gün gecikecek diye. İptal bile olabilir bence.
Makul fiyat görünen ve bizzat Amazon'un sattığı ürünlerde bile bu muamele çekiliyorsa vay sitenin haline. İyice rezil oldular.Benimkini iptal etmişler para iadesi yapılmış