AMD 26.6.3 Yayınlandı! Özellikle 7000 Serisi İçin

SalimBdk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,145
AMD, özellikle Radeon RX 7000 serisi ve üzeri ekran kartı kullananları yakından ilgilendiren yeni bir hotfix (yama) sürücüsü yayınladı.
Eğer bir önceki sürüm olan 26.6.2'yi Windows 10 işletim sistemine kurarken kesintiler veya yükleme hataları (intermittent install issue) yaşadıysanız, bu sürücü tam size göre. AMD bu yamayla birlikte söz konusu yükleme sorununu tamamen çözdüğünü belirtiyor.
🛠️ Çözülen Sorunlar (Fixed Issues)
Windows 10 sistemlerde, Radeon™ RX 7000 serisi ve üzeri grafik kartları için AMD Software: Adrenalin Edition 26.6.2 yüklenirken karşılaşılan kesintili/rastgele yükleme sorunları giderildi.

AMD, özellikle Radeon RX 7000 serisi ve üzeri ekran kartı kullananları yakından ilgilendiren yeni bir hotfix (yama) sürücüsü yayınladı.
Eğer bir önceki sürüm olan 26.6.2'yi Windows 10 işletim sistemine kurarken kesintiler veya yükleme hataları (intermittent install issue) yaşadıysanız, bu sürücü tam size göre. AMD bu yamayla birlikte söz konusu yükleme sorununu tamamen çözdüğünü belirtiyor.
🛠️ Çözülen Sorunlar (Fixed Issues)
Windows 10 sistemlerde, Radeon™ RX 7000 serisi ve üzeri grafik kartları için AMD Software: Adrenalin Edition 26.6.2 yüklenirken karşılaşılan kesintili/rastgele yükleme sorunları giderildi.

Yüklemiyorum bu ne be, her gün driver mı çıkar 😀
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hani amd nin sitesinde 26.6.2 var en son hala

Aşağıda indirme link attığım linke fir asagi dogru kaydır

Bu çözüm driveri eğer sorun varsa ddu ile sil bunu yükle

Aşağıda indirme link attığım linke fir asagi dogru kaydır

Bu çözüm driveri eğer sorun varsa ddu ile sil bunu yükle
Bunu 7000 serisi için bir yama gibi yapmışlar. Biz temmuzu bekleyelim su an sorun yok bende

Bizim 6800xt'ye de birşeylerler çıkarmı yoksa emekli oldumu
Ona 2027 de gelecek

Onda yapay zeka çekirdeği olmadığı için daha uzun sürecek çünkü gpu ile yapacaklar o işi

Ekran kartı sürücüsü gelince neredeyse format atıcaksınız galiba pişman olucaz 9070 aldığımıza

Kendi yüklemesinde temiz kurulum var neden ddu ile siliyorsunuz bilmediğimden soruyorum
Ben öyle yapmıyorum sorunda yaşamadım, bu amd için geçerli değil nvidia içinde geçerli bir durum sadece daha sağlıklı olması açısından öneriliyor

Geri