Yardım Anakart Alma Konusunda Acil Yardım İstiyorum

Bi yardımcı olsanız almam gerekiyor şu an??

kaç gündür yatan x670 p dün upgrade edecektim telefon bozuldu moraller 0 ama epey e gir ikisini karşılaştır hangisi daha iyiyse al

MSI B850 GAMING PLUS WIFI

MSI PRO B650-A WIFI AM5

Arkadaşlar çok kararsızım arada 1400 TL fark var hangisini almam daha mantıklı yardımcı olur musunuz?
Bütçen Artabiliyorsa Daha Mantıklıdır ( 2 Adet " PCIe Gen.5x4 " Destekli )

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bi yardımcı olsanız almam gerekiyor şu an??
Attığım Anakarta Alternatif Olarak Bu Anakartıda Alabilirsin .

Son düzenleme:
Ben de aynı ikilemde kalmıştım. İlerde Hem bellek arttırmak istersem hem de pce5 için MSI B850 gaming plus wifi pz tercih ettim. Bir de beyaz sisteme daha çok uyması ve kablo görüntüsü olmaması gibi faktörler de var tabii.

Son düzenleme:
bence bu çok daha mantıklı bir anakart wifi 6e destekli tek eksisi o ama wifi kullanacağını zannetmiyorum

https://pckolik.com.tr/urun/90MB1IY0-M0EAY0?ref=akakce&v=1.66.1

illa msi olsun diyorsan bütçeyi biraz arttırıp bu anakartada bakabilirsin çok daha donanımlı bir model

ben senin yerinde olsam bütçemi biraz daha zorlar hepsiburada dan peşin fiyatına 9 taksit Msi Mag B850 Gamıng Plus Max Wıfı alırdım

Son düzenleme:
Kasam Atx o yüzden atx bir model istiyorum pcie 5.0 kısmı da elbette düşündürüyor. Aynı zamanda bios ayarlarından da çok anlamadığım için hangi model basit ise ona yönelmem gerektiğini düşünüyorum. Genelde cs tarzı ileride de gta 6 oynarım

dostum anakartları detaylıca inceledim Msi Mag B850 Gamıng Plus Max Wifi alabilceğin en iyi seçenek evet bütçeni biraz aşıyor ama peşin fiyatına 9 taksit imkanın var ve satıcı hepsiburadanın kendisi bence çok iyi bir fırsat oldu ki paran çıkışmadı Msi B850 Gamıng Plus Wifi da fena bir seçenek değil ama Msi Mag B850 Gamıng Plus Max Wifi anakart geleceğe yatırımlık bir anakart nedeni ise gelecekte çıkacak olan yeni am5 işlemcilere tam uyumluluk garantisi vermesi işlemci güç beslemeleri ve soğutma blokları harika duruyo 600 700 lira fark verip hepsiburada üzerinden 9 taksitle Msi Mag B850 Gamıng Plus Max Wifi almak kadar mantıklı başka bir hareket görmüyorum senin adına

https://www.hepsiburada.com/msi-mb-...usb-10gbs-5g-lan-wi-fi-7-atx-pm-HBC0000DT8ETI

bu fiyatlara çıkmayı madem düşünmüşsün uzun yıllar sıkıntısız bir şekilde kullanmak çıkacak yeni işlemcilere tam uyumluluk garantisi veren bir anakart almak daha mantıklı bence tabii ki son karar sana ait

dostum anakartları detaylıca inceledim Msi Mag B850 Gamıng Plus Max Wifi alabilceğin en iyi seçenek evet bütçeni biraz aşıyor ama peşin fiyatına 9 taksit imkanın var ve satıcı hepsiburadanın kendisi bence çok iyi bir fırsat oldu ki paran çıkışmadı Msi B850 Gamıng Plus Wifi da fena bir seçenek değil ama Msi Mag B850 Gamıng Plus Max Wifi anakart geleceğe yatırımlık bir anakart nedeni ise gelecekte çıkacak olan yeni am5 işlemcilere tam uyumluluk garantisi vermesi işlemci güç beslemeleri ve soğutma blokları harika duruyo 600 700 lira fark verip hepsiburada üzerinden 9 taksitle Msi Mag B850 Gamıng Plus Max Wifi almak kadar mantıklı başka bir hareket görmüyorum senin adına

https://www.hepsiburada.com/msi-mb-...usb-10gbs-5g-lan-wi-fi-7-atx-pm-HBC0000DT8ETI
Hocam yorumların ve araştırmaların için teşekkür ederim, fakat sistemim siyah o yüzden geçen hafta 9069 tl ye düştü vatan da almadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,373
Üyeler
198,114
Son üye
atd070707
Geri