🔥İndirim 9070xt + 7500x3d 65.999 TL

Bence fena değil ya diğer benzer hazır sistemler ile arasında en yakını ile 5k fiyat farkı var. Yani ben öyle gördüm en azından gözümden kaçan oldu mu bilmiyorum. Bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim dostlar
Mayıs ayında aynı sistemin 7800x3d li hali satıldı bu paraya. GG deydi

Hadi yaa bileşenleri hatırlıyor musun hangi marka kullanılmıştı? Bazen çünkü görüyorum aa ne güzel fiyat diyorum içine girince çinyongwai ram kasa ssd falan oluyor küfürü basıp çıkıyorum sayfadan :D Bu sistemde yine kingston ocypus gibi markalar var

valla ben sistemi çok beğendim ama maximum ve paraf var bende

Ya birde ben forumdaki gg muhabbetinden çok sıkıldım. Habire her konu altında sistem kötülemek için gg den örnek veriliyor ama hep üzerinden 1 ay geçmiş oluyor o söylenen fiyatın. Şuan var mı? yoksa geçmiş fiyatı ne yapalım :D gg'ciler çıksın kasıyor diye bağıracağım artık

• Beğen
Reaksiyonlar: BeeL

Ya birde ben forumdaki gg muhabbetinden çok sıkıldım. Habire her konu altında sistem kötülemek için gg den örnek veriliyor ama hep üzerinden 1 ay geçmiş oluyor o söylenen fiyatın. Şuan var mı? yoksa geçmiş fiyatı ne yapalım :D gg'ciler çıksın kasıyor diye bağıracağım artık
ya bilgilendirme amaçlı yine çıkar gg de şu fiyata vardı diyebilirsin ama, konuyu paylaşan kişiye taş atma amaçlı yapılıyor bu bir ikinciside bir çoğu yalan söylüyor sebebinide bilmiyorum. ben görmedim mesela 7800x3d ile bu fiyata yapılmış bir config, hatta foruma baktım özellikle 1 ay önce aynı configi 73k fiyattan paylaşmışlar ve herkesde VAOOOOVVV SİSTEME BAKKK falan yapıyor.

Vatan kampanyaları ile 9070 xt taichi 29k daha birkaç gün önce aldım mesela. Bu fiyata daha iyi bir ekran kartı alabileceğimi sanmıyorum.
29k nasıl denk geldi hocam gayet iyi dip fiyat mis

Geri