Bu Sistem Bu Fiyata Nasil

xSharge

80+
Reaksiyon skoru
31
Bu sistemi 7800x3d ile güçlendirmeli miyim ve cooler masterın kasası özelleştirmesi iyi mi başka hangi özelleştirmeler yapılmalı ? Bunun yanına bir de bu monitörü almak istiyorum mantıklı mı ?

1782378446623.webp

sadece 5k daha fazla verip istediğin sistemi alabilirsin vatanda

Ekler

• 1782378383394.webp
    1782378383394.webp
    94.1 KB · Hit: 48
5k daha fazlasına daha kötü bir ekran kartına niye geçeyim ?
haklılık payı var 9070xt 5070 ti dengi bi kart ti olsaydı değerlendirebilirdin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu sistemi 7800x3d ile güçlendirmeli miyim ve cooler masterın kasası özelleştirmesi iyi mi başka hangi özelleştirmeler yapılmalı ? Bunun yanına bir de bu monitörü almak istiyorum mantıklı mı ?
özelleştirme seçenekleri çok kötü ramlerde özelikle 5600mhz cl36 gitmez o sisteme

monitöre o kadar vermek gereksiz kalır onun yerine sistemi geliştirmeyi düşün

haklılık payı var 9070xt 5070 ti dengi bi kart ti olsaydı değerlendirebilirdin

özelleştirme seçenekleri çok kötü ramlerde özelikle 5600mhz cl36 gitmez o sisteme

monitöre o kadar vermek gereksiz kalır onun yerine sistemi geliştirmeyi düşün
Niye ?

sadece ekran kartı ve işlemciye odaklanıyorsun amd sistemler için tatlı nokta denilen 6000mhz cl30 ramlere bak ayrıca psu giriş orta segment sanırım bilindik bi marka bakmanı öneririm özelleştirmede bulamadım onuda

Düzgün bir anakart ve güç kaynağıyla toplayınca sistemi herhangi bir fiyat avantajı kalmıyor. Kendin topla hocam.

sadece ekran kartı ve işlemciye odaklanıyorsun amd sistemler için tatlı nokta denilen 6000mhz cl30 ramlere bak ayrıca psu giriş orta segment sanırım bilindik bi marka bakmanı öneririm özelleştirmede bulamadım onuda
Başka sistem bulamadım ki

Düzgün bir anakart ve güç kaynağıyla toplayınca sistemi herhangi bir fiyat avantajı kalmıyor. Kendin topla hocam.
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...x-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-55076 Bunu 7800x3d yapip alsam nasil olur ?

5070li sistem vardı vatanda 55k bitmediyse ona bak bi istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,676
Üyeler
198,178
Son üye
cankv
Geri