Yardım Mchose Mix-87 Siyah Alınır mı?

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
5000
Uzun zamandır klavye arıyorum aslında mekanik bakıyordum forumda biraz gezindikten sonra manyetik switchlere yöneldim wraithden uzak durmaya çalışıyorum bazı kişiler sorun yaşamış iade, garanti vb.
Bütçem ortalama 5k civarı çok fazla klavye markası var karar vermekte zorlanıyorum
Numpadsiz olabilir klavyenin boyutu 60-75 olabilir

Uzun zamandır klavye arıyorum aslında mekanik bakıyordum forumda biraz gezindikten sonra manyetik switchlere yöneldim wraithden uzak durmaya çalışıyorum bazı kişiler sorun yaşamış iade, garanti vb.
Bütçem ortalama 5k civarı çok fazla klavye markası var karar vermekte zorlanıyorum
Bu bütçede mchose yerine Rs7 alman çok daha mantıklı olur, malzeme kalitesi daha iyi, performansı seni fazlasıyla tatmin eder Wraithten bugüne kadar 40 dan fazla siparişim oldu ufak tefek değişikler harici hiç bir sorun yaşamadım. Her markanın kendine göre sorunları olabiliyor.

Bunuda öneririm.

Eğer rengini beğenmezsen w75de bakabilirsin.

evet güzel bir klavye ben 3 aydır kullanıyorum bir sorunu ile karşılaşmadım yazılımı da gayet sade ve hoş

Mx87 de alınır. Qbz75 te öneririm. Vgn neon 75 ultrada alınır. rs7 airde alınır ama wraithden uzak durmak istemişsiniz haklı olarak.

Bu bütçede mchose yerine Rs7 alman çok daha mantıklı olur, malzeme kalitesi daha iyi, performansı seni fazlasıyla tatmin eder Wraithten bugüne kadar 40 dan fazla siparişim oldu ufak tefek değişikler harici hiç bir sorun yaşamadım. Her markanın kendine göre sorunları olabiliyor.

Bunuda öneririm.

Eğer rengini beğenmezsen w75de bakabilirsin.

Hocam w75 i wraithten almak yerine incehesaptan alsam garanti ve iade de daha iyi olur mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mx87 de alınır. Qbz75 te öneririm. Vgn neon 75 ultrada alınır. rs7 airde alınır ama wraithden uzak durmak istemişsiniz haklı olarak.
Hocam w75 v2 alınir mı incehesaptan

hocam warith iade politikasını mı değiştirmiş ambalaj açılmış ürünün iadesini almadığı yazıyordu
İşte böyle böyle yola gelecekler. İade süreçlerini ne derece düzgün uyguluyorlar zamanla göreceğiz. Ulugames'te radarımda mesela, alışverişim oldu sorun yaşamadım ama iade politikasını kimse okumuyor bu firmaların. Bildiğin onlarda klavye mouselara diş fırçası muamelesi kozmetik ürün gibi davranıyorlar. Buna hakları yok. İşporta ürünü değil bunlar.
İthalatçı firma bunlar, bavulla mal kaçıran kaçakçı sınıfına sokamam ama kafalar aynıdır yani. Resmi distribütör olmadıkları için bu firmaların falsoları çok olur.

Görüntüsü benim çok hoşuma gitmişti ve TKL olması sebebiyle alacaktım lakin firmware sorunu çok. Yabancı forumlarda hala sürekli şikayet var. Türkçe incelemesi yok. Donanım olarak çok övülen klavyenin yazılım ve firmware açısından kötü olması çok üzücü.

Geri