Yardım AMD Ekran Kartı Kod 43 Hatası

Ddu ile engelleyebiliyosun windowsun driver kurmasını millet niye memleket meselesi yaptı bu konuyu sunucuda anlamadım gitti
engellemedi gözümle gördüm, driverın tarihi değişti resmen
1782396921531.webp

bu fotoğraftaki sürücü

önce ddu ile komple sil sonra bir veya iki önceki driveri kur.
ula amd senden adam olmaz. seneler geçti, sürücüsüz araçlar çıktı; amd hâlâ driver hataları veriyor.
Bu sorun daha çok windows kaynaklı, önce ddu ile silme yap sonra güncel driver indir indirdikten sonra etherneti kablosunu çıkar ve driveri kur

Aygıt yöneticisinde ünlem var. Bu yine Windows un bir oyunu gibi geliyor.
Windowsun kendi kendine driver kurma özelliğini kapatın.
Bu videodakileri tek tek yap. PC yi yeniden başlat.
Sonra DDU ile "Güvenli Mod"(Önemli) silip, yeni driver ı kurun.
Windowsun bu ayarı açık tuttuğunda arka plandı ilk update de kendi hafızasındaki driver ı kuruyor Windows
Bu kardeşin dediği o windows driveri kurmasını kapatın

Vallahi Amd alan kafama tüküreyim ddu işlemini yaptım ama düzelmedi hocam pc yi toplama yaptım her parça ayrı mı gitmesi gerek garantiye
ayrı ayrı gidiyor galiba hocam. benim anakart bozulmuştu sistemi yeni almıştım anakartı yollayın bakalım demişlerdi.

Bu sorun daha çok windows kaynaklı, önce ddu ile silme yap sonra güncel driver indir indirdikten sonra etherneti kablosunu çıkar ve driveri kur
etherneti taktıktan sonra yeniden kendi kendine indirdi, eğer windows sürücü çakışmasıysa aygıt yöneticisindeki ayar muhtemelen çözer
driver kurma kapalıydı,bence kendi hafızasındaki driverı kuruyor muhtemelen dışardan indirmiyor o ayarı yapınca o yüzden fayda etmedi

etherneti taktıktan sonra yeniden kendi kendine indirdi, eğer windows sürücü çakışmasıysa aygıt yöneticisindeki ayar muhtemelen çözer
driver kurma kapalıydı,bence kendi hafızasındaki driverı kuruyor muhtemelen dışardan indirmiyor o ayarı yapınca o yüzden fayda etmedi
Baba windows güncellemesini 7 gunlugune duraklatsanıza madem

Baba windows güncellemesini 7 gunlugune duraklatsanıza madem
benim fikrimce hafızadaki mevcut sürücüyü üstüne yüklüyor benimki daha güncel diyerek
o yüzden format atmazsak veya dediğim ayarı denemezsek çözülmüyor
ddu o dosyayı silmiyor

benim fikrimce hafızadaki mevcut sürücüyü üstüne yüklüyor benimki daha güncel diyerek
o yüzden format atmazsak veya dediğim ayarı denemezsek çözülmüyor
ddu o dosyayı silmiyor
Son donemde değiştiyse bilmemem ben 6800ü kullanırken ddu engelliyodu. Ha onu unutursam 7 gunlugune duraklatıyodum yeni sürücüyü kurarken kurduktan sonra tekrar güncellemeleri başlatıyordum yüklemiyodu. Son win sürümlerinde değiştiyse bilemem

Son donemde değiştiyse bilmemem ben 6800ü kullanırken ddu engelliyodu. Ha onu unutursam 7 gunlugune duraklatıyodum yeni sürücüyü kurarken kurduktan sonra tekrar güncellemeleri başlatıyordum yüklemiyodu. Son win sürümlerinde değiştiyse bilemem
yenisini yüklemesini dediğin gibi engelliyor ama böyle durumlarda tekrar tekrar ddu kullanınca işe yaramıyordur
çünkü zaten yüklemiş, o yeni yüklemesini engelliyor, eskiyi silmiyor, ddu da silmiyor
1782397544410.webp

ben o yüzden bunu kullanarak çözmüştüm, windows üstüne yüklediği için tıklanabilirdi,benimkinin üstüne 1 tane daha driver kurmuştu, eskiye geçtiğimde kendi yüklediğime geçti ve düzeldi
eğer bu tıklanamıyorsa geçmiş olsun ya başka çözüm ya garanti

bu tabi benim teorim

yenisini yüklemesini dediğin gibi engelliyor ama böyle durumlarda tekrar tekrar ddu kullanınca işe yaramıyordur
çünkü zaten yüklemiş, o yeni yüklemesini engelliyor, eskiyi silmiyor, ddu da silmiyor
Alıntıyı görüntüle
ben o yüzden bunu kullanarak çözmüştüm, windows üstüne yüklediği için tıklanabilirdi,benimkinin üstüne 1 tane daha driver kurmuştu, eskiye geçtiğimde kendi yüklediğime geçti ve düzeldi
eğer bu tıklanamıyorsa geçmiş olsun ya başka çözüm ya garanti

bu tabi benim teorim
Hocam sanırım sorun ile karşılaşıp çözdünüz adım adım ne yapmak gerekiyor acaba

Hocam bunca şeyi deneyeceğine kadar 10 kere format atmıştın.
En temizi format atmak.

Bende 9070xt var aldığından beri sıfır sıkıntı.
3060dan buna geçtim , direkt format attım sıfır sıkıntı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,655
Üyeler
198,172
Son üye
esquivom
Geri