Gene Takovic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,360
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Direkt iade edin bence
engellemedi gözümle gördüm, driverın tarihi değişti resmenDdu ile engelleyebiliyosun windowsun driver kurmasını millet niye memleket meselesi yaptı bu konuyu sunucuda anlamadım gitti
Bu sorun daha çok windows kaynaklı, önce ddu ile silme yap sonra güncel driver indir indirdikten sonra etherneti kablosunu çıkar ve driveri kurönce ddu ile komple sil sonra bir veya iki önceki driveri kur.
ula amd senden adam olmaz. seneler geçti, sürücüsüz araçlar çıktı; amd hâlâ driver hataları veriyor.
14 günü geçtiyse her halükarda garantiye gidecek soeuna göre iade değişim isteyebilirDirekt iade edin bence
Bu kardeşin dediği o windows driveri kurmasını kapatınAygıt yöneticisinde ünlem var. Bu yine Windows un bir oyunu gibi geliyor.
Windowsun kendi kendine driver kurma özelliğini kapatın.
Bu videodakileri tek tek yap. PC yi yeniden başlat.
Sonra DDU ile "Güvenli Mod"(Önemli) silip, yeni driver ı kurun.
Windowsun bu ayarı açık tuttuğunda arka plandı ilk update de kendi hafızasındaki driver ı kuruyor Windows
ayrı ayrı gidiyor galiba hocam. benim anakart bozulmuştu sistemi yeni almıştım anakartı yollayın bakalım demişlerdi.Vallahi Amd alan kafama tüküreyim ddu işlemini yaptım ama düzelmedi hocam pc yi toplama yaptım her parça ayrı mı gitmesi gerek garantiye
etherneti taktıktan sonra yeniden kendi kendine indirdi, eğer windows sürücü çakışmasıysa aygıt yöneticisindeki ayar muhtemelen çözerBu sorun daha çok windows kaynaklı, önce ddu ile silme yap sonra güncel driver indir indirdikten sonra etherneti kablosunu çıkar ve driveri kur
Baba windows güncellemesini 7 gunlugune duraklatsanıza mademetherneti taktıktan sonra yeniden kendi kendine indirdi, eğer windows sürücü çakışmasıysa aygıt yöneticisindeki ayar muhtemelen çözer
driver kurma kapalıydı,bence kendi hafızasındaki driverı kuruyor muhtemelen dışardan indirmiyor o ayarı yapınca o yüzden fayda etmedi
benim fikrimce hafızadaki mevcut sürücüyü üstüne yüklüyor benimki daha güncel diyerekBaba windows güncellemesini 7 gunlugune duraklatsanıza madem
Son donemde değiştiyse bilmemem ben 6800ü kullanırken ddu engelliyodu. Ha onu unutursam 7 gunlugune duraklatıyodum yeni sürücüyü kurarken kurduktan sonra tekrar güncellemeleri başlatıyordum yüklemiyodu. Son win sürümlerinde değiştiyse bilemembenim fikrimce hafızadaki mevcut sürücüyü üstüne yüklüyor benimki daha güncel diyerek
o yüzden format atmazsak veya dediğim ayarı denemezsek çözülmüyor
ddu o dosyayı silmiyor
yenisini yüklemesini dediğin gibi engelliyor ama böyle durumlarda tekrar tekrar ddu kullanınca işe yaramıyordurSon donemde değiştiyse bilmemem ben 6800ü kullanırken ddu engelliyodu. Ha onu unutursam 7 gunlugune duraklatıyodum yeni sürücüyü kurarken kurduktan sonra tekrar güncellemeleri başlatıyordum yüklemiyodu. Son win sürümlerinde değiştiyse bilemem
Hocam sanırım sorun ile karşılaşıp çözdünüz adım adım ne yapmak gerekiyor acabayenisini yüklemesini dediğin gibi engelliyor ama böyle durumlarda tekrar tekrar ddu kullanınca işe yaramıyordur
çünkü zaten yüklemiş, o yeni yüklemesini engelliyor, eskiyi silmiyor, ddu da silmiyor
Alıntıyı görüntüle
ben o yüzden bunu kullanarak çözmüştüm, windows üstüne yüklediği için tıklanabilirdi,benimkinin üstüne 1 tane daha driver kurmuştu, eskiye geçtiğimde kendi yüklediğime geçti ve düzeldi
eğer bu tıklanamıyorsa geçmiş olsun ya başka çözüm ya garanti
bu tabi benim teorim