Yardım AMD Ekran Kartı Kod 43 Hatası

mrhamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
88
Dün öğlen 12 gibi Minecraft oynuyordum ardından film izledim ve saat 3-4 gibi Cs girmek istedim ama oyun siyah ekran gösterim masa üzerine attı birçok yöntem denedim sorun devam ediyor adrenalin vs açılmıyor
  1. “DDU ile temiz sürücü kurulumu yapıldı.”
  2. “Windows dosyaları DISM/SFC ile onarıldı.”
  3. “Ekran kartı sökülüp tekrar takıldı.”
  4. “Sorun devam ediyor.”
PC özelliklerim ve sorun fotolarda mevcut

Ekler

• IMG_5849.webp
    IMG_5849.webp
    637.8 KB · Hit: 25
  • IMG_5881.webp
    IMG_5881.webp
    92.8 KB · Hit: 23
  • IMG_5880.webp
    IMG_5880.webp
    105.6 KB · Hit: 22
  • IMG_5879.webp
    IMG_5879.webp
    228.2 KB · Hit: 23
Dün öğlen 12 gibi Minecraft oynuyordum ardından film izledim ve saat 3-4 gibi Cs girmek istedim ama oyun siyah ekran gösterim masa üzerine attı birçok yöntem denedim sorun devam ediyor adrenalin vs açılmıyor
  4. “Sorun devam ediyor.”
2 önceki driverı dene depolama boşsa bi format çak yine düzelmezse donanımsal arızalı garantiye yollarsin

önce ddu ile komple sil sonra bir veya iki önceki driveri kur.
ula amd senden adam olmaz. seneler geçti, sürücüsüz araçlar çıktı; amd hâlâ driver hataları veriyor.

4. “Sorun devam ediyor.”
Aygıt yöneticisinde ünlem var. Bu yine Windows un bir oyunu gibi geliyor.
Windowsun kendi kendine driver kurma özelliğini kapatın.
Bu videodakileri tek tek yap. PC yi yeniden başlat.
Sonra DDU ile "Güvenli Mod"(Önemli) silip, yeni driver ı kurun.
Windowsun bu ayarı açık tuttuğunda arka plandı ilk update de kendi hafızasındaki driver ı kuruyor Windows

Windowsun bu ayarı açık tuttuğunda arka plandı ilk update de kendi hafızasındaki driver ı kuruyor Windows
Ddu ile engelleyebiliyosun windowsun driver kurmasını millet niye memleket meselesi yaptı bu konuyu sunucuda anlamadım gitti

Ddu ile engelleyebiliyosun windowsun driver kurmasını millet niye memleket meselesi yaptı bu konuyu sunucuda anlamadım gitti
Olmuyor ya. Dene bak. Sonra windows uptade denetle de. Direkt Amd Display kuruyor yine.
En temizi dediğim gibi, direkt sünnet

7900XT ile aynı sorunu yaşadım dün W10 işletim sisteminde . DDU ile sürücüleri kaldırıp manuel olarak 26.6.1 sürümünü indir . İndirdikten sonra interneti kes yüklemeyi başlat . Adrenalin kurulumu bitince sorun çözülene kadar indows güncelleştirmesini duraklat ve adrenalin otomatik güncelleştirmeyi kapat. Düzelmez ise Amd sayfasından26.5.1 yada 26.5.2'yi dene önceki sürümlerden indirebilirsin . Bir sonraki güncelleştirme gelince takip et Amd sayfasından indirir denersin.

Olmuyor ya. Dene bak. Sonra windows uptade denetle de. Direkt Amd Display kuruyor yine.
En temizi dediğim gibi, direkt sünnet
Hatta şu windowsun nvidiayı bozan güncellemesi varya o güncellemeden sonra tüm güncellemeleri durdurdum direk aylardır almıyorum güncelleme

önce ddu ile komple sil sonra bir veya iki önceki driveri kur.
ula amd senden adam olmaz. seneler geçti, sürücüsüz araçlar çıktı; amd hâlâ driver hataları veriyor.
Vallahi Amd alan kafama tüküreyim ddu işlemini yaptım ama düzelmedi hocam pc yi toplama yaptım her parça ayrı mı gitmesi gerek garantiye

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Vallahi Amd alan kafama tüküreyim ddu işlemini yaptım ama düzelmedi hocam pc yi toplama yaptım her parça ayrı mı gitmesi gerek garantiye
Hocam sen bi temiz formatı çak düzelmezse sadece gpu gidecek relax ol az ya çözülmeyecek sorun yok

Umarım win le ilgilidir akşam deneyeceğim saolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam olmay da 🙂

Hocam sen bi temiz formatı çak düzelmezse sadece gpu gidecek relax ol az ya çözülmeyecek sorun yok
Saol hocam akşam yapayım inş düzelir

Umarım win le ilgilidir akşam deneyeceğim saolun

Yok hocam olmay da 🙂

Saol hocam akşam yapayım inş düzelir
aygıt yöneticisindeki ekran kartını seçip onun ayarlarında sürücü ayarlarında bir önceki drivera geri çekme ayarı var onu dene
tarih senin yüklediğin driverın tarihiyle uyuşması gerekiyor
windows kendi driverını yüklüyor, ben özellikle dikey monitörümü kullandığım an windows kendi driverını yükledi adrenaline giremez olmuştum
dediğimi yaptım ddu ile silip driverı yükledikten sonra, 26.6.2 deyim şu an

formata muhtemelen gerek yok
keşke şu windowstan kurtulabilsek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,787
Üyeler
198,193
Son üye
Alquist #1