tarkanbaba
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
GOL MUZİĞİ VAR MI meraktan soruyorum
GOL MUZİĞİ VAR MI meraktan soruyorum
Hocam niye boyle diyorsun sabaha kadar uyumayiz biz rutinimiz bu gecerken maca bakariz.Şu maçı kalkıp izlemek için ağır böcek olmak lazım
Şu musun brom yaHocam niye boyle diyorsun sabaha kadar uyumayiz biz rutinimiz bu gecerken maca bakariz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
irfancan kahveciden 4 gol bekliyorum!!!!!!!!
Yok sabaha kadar pc de oyun oynar sabah uyumadan once oylesine macs bakarim. Her gunum boyle zaten xd mac olsada olmasada sabaha dogru uyumayi seviyorum.
Tamamdır maçın skorunu yazarsın bizeYok sabaha kadar pc de oyun oynar sabah uyumadan once oylesine macs bakarim. Her gunum boyle zaten xd mac olsada olmasada sabaha dogru uyumayi seviyorum.
Saat 5 olmuş neredeyse yav, neyse maç başlamadan yatayım bari sabah bakarız sonuca
2. dakikada yedik![]()
Klasik Uğurcan İlk Şuta Golü Yemezse Olmaz2. dakikada yedik![]()
Bence hic sans bulamayan da oynamali macta zaten gruptan cikamadik en azindan diger oncular da sans bulsun.
Orası Öyle Hocamda Bunu Koskoca 3 Maç İnde Eşit Bir Şekilde Dağıtabilirdi Onu Bile Yapmadan Son Maça Elendiğimiz Maça Saklaması Saçma .Bence hic sans bulamayan da oynamali macta zaten gruptan cikamadik en azindan diger oncular da sans bulsun.
3 2 yendik senin icin soyliyim.Tamamdır maçın skorunu yazarsın bize