Gta6 İçin Ps5 Slim Alınır mı?

Gta 6 için Ps5 Slim yeterli olur mu sizce? Pro çok pahalı slim alacağım ama oyun gta 6 olunca şüphelerim var sizce nasıl olur?
Türkçe destek olmayan oyun için ps5 slim alınmaz masaüstü topla o paraya korsan oyna
Türkçe dil desteği olsa al derdim ama önermem ben
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PS5 güncel ekran kartlarıyla kıyaslayınca tabi ki güçsüz bir cihaz, donanım gücü ortalama ryzen 3700X ve 6700XT ayarında bir şey ama bu adamlar PS4 de RDR 2 gibi bir şaheser çalıştırmayı başardı ki onun donanımı da Ryzen 2200G ve RX460 ayarında hatta daha da düşük seviyede.

Velhasıl PS4 ün o vasat donanımında RDR 2 çalıştırmayı başaran adamlar PS5 de çok çok rahat GTA 6 yı 60 fps üst seviye görsellerle sunabilir.

Ayrıca oyun konsola özel de olsa bu adamlar asıl optimizasyonu PS üzerinde yapıyor. Oyun çıkınca PS5 ve SX kıyaslamalarına bakarsınız, PS5 her koşulda daha stabil, akıcı ve daha iyi görseller sunacaktır.
Benim tercihim 9070 xtli bir sistem toplaması yanından yama yapıp oynar

Türkçe destek olmayan oyun için ps5 slim alınmaz masaüstü topla o paraya korsan oyna
Hocam biraz mantıksız yaklaşıyorsun günümüzde türkçe dil desteği olmayan çok oyun var. PC'ye oyun en az 1 sene sonra çıkar diye düşünüyorum ben 1 sene beklerim spoiler yesem de sıkıntı yok diyen biri bence beklesin PC'de oynamak PS5'de oynamaktan kat ve kat daha zevkli olacaktır ama oynamak isteyen de sırf tr dil desteği yok diye almaması mantıksız bence.

Konudan bağımsız hogwarstın yaması varmı

Hocam biraz mantıksız yaklaşıyorsun günümüzde türkçe dil desteği olmayan çok oyun var. PC'ye oyun en az 1 sene sonra çıkar diye düşünüyorum ben 1 sene beklerim spoiler yesem de sıkıntı yok diyen biri bence beklesin PC'de oynamak PS5'de oynamaktan kat ve kat daha zevkli olacaktır ama oynamak isteyen de sırf tr dil desteği yok diye almaması mantıksız bence.
Ben olsam 1 sene beklerim hogwarstım var ama oynayamıyorum bir masaüstü toplayamda oynucam

Konudan bağımsız hogwarstın yaması varmı

Ben olsam 1 sene beklerim hogwarstım var ama oynayamıyorum bir masaüstü toplayamda oynucam
Olay orada hocam işte kişi bazında fikirler beklerim beklemem gibi ben şahsen ps5 sahibiyim alıp oynamayı düşünüyorum ps5 olmayan biri hem ps5 hem gta almak ona kalmış ben mesela ps5 olmasa beklerim spoiler falan bana koymaz :D

Emin ol PS5 optimizasyonu sayesinde 4K da 9070XT ile benzer performans ve görsellikte oyun deneyimi suncaktır.

Olay orada hocam işte kişi bazında fikirler beklerim beklemem gibi ben şahsen ps5 sahibiyim alıp oynamayı düşünüyorum ps5 olmayan biri hem ps5 hem gta almak ona kalmış ben mesela ps5 olmasa beklerim spoiler falan bana koymaz :D
Ben hogwarstı geçen sene aldım hâlâ oynayamadım böyle konular benim için sıkıntı olmuyor

Ps5 masaüstünde yaptığı işleride yapabilecek mi ben ona bakarım mesela ps5 slim alsa Photoshop render v.b işler yapabilecek mi
Ne alaka hocam o zaman aldıgımız araba da bizi ucursun ucak gibi ikiside ulaşım için kullanılıyor demi

Ne alaka hocam o zaman aldıgımız araba da bizi ucursun ucak gibi ikiside ulaşım için kullanılıyor demi
Hocam yalnız araba ile uçak fiyatları arasındaki farkla ps5 slim ile masaüstü Fiyatı birmi birisinin arasında milyonlarca fark var ötekinin arasında 5090 lı bir sistem toplasan bile 200-300 bin fark olur

Msi Gaming x slim 4070 super Ryzen 5 7500f corsair vangence 16x2 1tb ssd 850w psu Msi mag b650 thermalright kule tipi soğutma Asus 165hz monitör var. İşlemcim gta 6 için biraz zayıf kalıyor onu ryzen 7 9800x3d ya da 9 9950x3d yapabilirim

Geri