Saçmalığa bak.beyler ben almıştım ürün geldi ama bunu yollamışlar
LGA diye yazmışlar üzerine sadece Intel uyumlu olabilir yanlış ürün gönder bunu.beyler ben almıştım ürün geldi ama bunu yollamışlar
yok yanlış olduğu kesin ne alaka anlamadım dey elektronik hangi şirketindiLGA diye yazmışlar üzerine sadece Intel uyumlu olabilir yanlış ürün gönder bunu.
Tek sorun o da değil, link'teki ürün 6 bakır borulu, çift fanlı bir soğutucuyken gelen 4 bakır borulu, tek fanlı, basit, temel bir soğutucu.LGA diye yazmışlar üzerine sadece Intel uyumlu olabilir yanlış ürün gönder bunu.
İtopya.yok yanlış olduğu kesin ne alaka anlamadım dey elektronik hangi şirketindi
yazıyorum hemen itopyayaTek sorun o da değil, link'teki ürün 6 bakır borulu, çift fanlı bir soğutucuyken gelen 4 bakır borulu, tek fanlı, basit, temel bir soğutucu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İtopya.
N11 soru cevap kısmından yazman lazım. Aynı şirkete bağlı olsa bile birimler farklı olabilir. Soru cevaptan sor gelecek cevaba göre iade ya da değişim başlat.yazıyorum hemen itopyaya
iade yapamam indirimli geldi direkt dey elektronik bölümünü aradım ilk sıradasınız diyor ama telefonu açan eden yokN11 soru cevap kısmından yazman lazım. Aynı şirkete bağlı olsa bile birimler farklı olabilir. Soru cevaptan sor gelecek cevaba göre iade ya da değişim başlat.
Doğru ürün olsa tamamda gelen üründe sizin bir karınız yok ki ne kadara aldığınız 250tl miiade yapamam indirimli geldi direkt dey elektronik bölümünü aradım ilk sıradasınız diyor ama telefonu açan eden yok
784 tl ye aldım cashback ileDoğru ürün olsa tamamda gelen üründe sizin bir karınız yok ki ne kadara aldığınız 250tl mi