Japonya'dan Ps5 Pro Almak

Rivoxile

80+
Reaksiyon skoru
92
Selamlar. Japonya'dan PS5 Pro getirmeyi düşünüyorum. Sanırım Japonya kilitli modeller varmış başka bölgede kullanılmıyormuş. Bunu nasıl anlayabilirim? Ve havaalanında veya gümrükte problem çıkar mı? Teşekkürler.

Selamlar. Japonya'dan PS5 Pro getirmeyi düşünüyorum. Sanırım Japonya kilitli modeller varmış başka bölgede kullanılmıyormuş. Bunu nasıl anlayabilirim? Ve havaalanında veya gümrükte problem çıkar mı? Teşekkürler.
Kutusuz götürürsen sıkıntı olmuyor diye biliyorum tam süreci bilmemekle beraber kilitli model konusunda da bir fikrim yok.

17 pro max aldır. Çok uyguna geliyor. 1200 dolara geliyor arkadaşa da 100 dolar attım. 1300 dolara mal oldu bana. Burada ne olduğu belirsiz açık kutulara 1450 dolar istiyorlar.

kilitli modeller detayını bilmiyorum. Tek ürün getiriyorsan kutusunda da getirebilirsin. En kötü kutusundan cıkarıp %100 sorunsuz getirebilirsin.

17 pro max aldır. Çok uyguna geliyor. 1200 dolara geliyor arkadaşa da 100 dolar attım. 1300 dolara mal oldu bana. Burada ne olduğu belirsiz açık kutulara 1450 dolar istiyorlar.
Telefonda japonya sürümleri farklı diye biliyorum yazılımsal olarak değiştirilemiyor.

Telefonda japonya sürümleri farklı diye biliyorum yazılımsal olarak değiştirilemiyor.
Yok be farklı hiç bir şey yok. Global olanı alıyorsun. Ekstra çift fiziki olanlar var onları çinden getiriyorlar dilersen 1 e sim 1 fiziki alıyorsun. Aldığın yer önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,919
Üyeler
198,217
Son üye
Guemm
Geri