Kutusuz götürürsen sıkıntı olmuyor diye biliyorum tam süreci bilmemekle beraber kilitli model konusunda da bir fikrim yok.Selamlar. Japonya'dan PS5 Pro getirmeyi düşünüyorum. Sanırım Japonya kilitli modeller varmış başka bölgede kullanılmıyormuş. Bunu nasıl anlayabilirim? Ve havaalanında veya gümrükte problem çıkar mı? Teşekkürler.
17 pro max aldır. Çok uyguna geliyor. 1200 dolara geliyor arkadaşa da 100 dolar attım. 1300 dolara mal oldu bana. Burada ne olduğu belirsiz açık kutulara 1450 dolar istiyorlar.Selamlar. Japonya'dan PS5 Pro getirmeyi düşünüyorum. Sanırım Japonya kilitli modeller varmış başka bölgede kullanılmıyormuş. Bunu nasıl anlayabilirim? Ve havaalanında veya gümrükte problem çıkar mı? Teşekkürler.
17 var hocam PS5 lazım17 pro max aldır. Çok uyguna geliyor. 1200 dolara geliyor arkadaşa da 100 dolar attım. 1300 dolara mal oldu bana. Burada ne olduğu belirsiz açık kutulara 1450 dolar istiyorlar.
Telefonda japonya sürümleri farklı diye biliyorum yazılımsal olarak değiştirilemiyor.17 pro max aldır. Çok uyguna geliyor. 1200 dolara geliyor arkadaşa da 100 dolar attım. 1300 dolara mal oldu bana. Burada ne olduğu belirsiz açık kutulara 1450 dolar istiyorlar.
Yok be farklı hiç bir şey yok. Global olanı alıyorsun. Ekstra çift fiziki olanlar var onları çinden getiriyorlar dilersen 1 e sim 1 fiziki alıyorsun. Aldığın yer önemli.Telefonda japonya sürümleri farklı diye biliyorum yazılımsal olarak değiştirilemiyor.