RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,204
Alınır. Rakipsiz fiyat
O kadar az değil kullanım süresi 5 saatte bir 3dk lık bakım yaparak kullan yeterli. Zaten monitörü kapattigin sırada hallediyor monitör kendi bakimini.Vatana oled monitör bakmaya gittim, çalışan aklımı çeldi. Oledi uzun süreli kullanamazsın max 1 saat kullanman lazım, soğutman lazım, yanar leke olur vs vs. Bunlar doğru mu? Madem böyle insanlar neden bu kadar para verip oled kullanıyor.
Yok kral 10dk da bir ısısına bakcan eline ısı geliyosa kapatcan yaVatana oled monitör bakmaya gittim, çalışan aklımı çeldi. Oledi uzun süreli kullanamazsın max 1 saat kullanman lazım, soğutman lazım, yanar leke olur vs vs. Bunlar doğru mu? Madem böyle insanlar neden bu kadar para verip oled kullanıyor.
Bi 15k daha çıkarsan olabilir, bu özellikleri sunan en ucuz monitöre bu denmez bence 240hz diyoruz ama 4K 240Hzdual mode olsaydı alırdım ama o kadar para verip 240hz de takılı kalmak istemem açıkcası. 31 üstü inch + dual mode + aspect ratio destekleyen bir tane alıp tüm işlerimi görmek mantıklı geliyor.
Saçmalamış ben aldığımdan beri bakım vs yapmadım tam 1 sene oldu. Bendeki modelde arkasında soğutucu blok var ve diğer koruma işlemlerini kendiliğinden yapıyor otomatik olarak. Günde 24 saat tek resim kullanırsan borsa ekranı izlemek gibi yanar tabi. Oled oyun film için diğer günlük işler için eski va/ips panel monitörü kullan.Vatana oled monitör bakmaya gittim, çalışan aklımı çeldi. Oledi uzun süreli kullanamazsın max 1 saat kullanman lazım, soğutman lazım, yanar leke olur vs vs. Bunlar doğru mu? Madem böyle insanlar neden bu kadar para verip oled kullanıyor.
isterse 8k 240 hz olsun hocam fps oyunları için ne kadar fazla o kadar iyi, konudaki monitör 60 70k değerinden bu fiyatlara düştü daha da düşecek yeni triple mode monitörler tanıtıldı her gün teknoloji gelişiyor, arge için yeterli doygunluga ulaşınca elbet düşecektir. 2k ips 165 hz monitörüm var fena olmayan bir paneli var, alacağımı ana monitör yapıp kullandığımı 2. monitör yapacağım çok bi acelem yok. malum bu monitörleri alınca 2. elde satmasaı çok güç oluyor. bahsettiğim monitör asus rog strix var mesela sıfırı 55k 2. elde 42 43k ya bile aylardır ilanlar bekliyor.Yok kral 10dk da bir ısısına bakcan eline ısı geliyosa kapatcan ya
Sıradan kullan abi zaten 5-6 saat aralıksız oturmaz bi insan 20dk pc başından kalksan monitörü kapatsan o sırada tüm bakımları falan hallediyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bi 15k daha çıkarsan olabilir, bu özellikleri sunan en ucuz monitöre bu denmez bence 240hz diyoruz ama 4K 240Hz
Zaten şuan aktif olarak lol ve valo oynuyorum. En ağır oynadığım oyun GTA V. şuan lenovo r25i-30 modelini kullanıyorum ips. 27’ 2k Oled bir monitör alıp lenovoyu2. Monitör yapmayı düşünüyorum.Saçmalamış ben aldığımdan beri bakım vs yapmadım tam 1 sene oldu. Bendeki modelde arkasında soğutucu blok var ve diğer koruma işlemlerini kendiliğinden yapıyor otomatik olarak. Günde 24 saat tek resim kullanırsan borsa ekranı izlemek gibi yanar tabi. Oled oyun film için diğer günlük işler için eski va/ips panel monitörü kullan.
Oyle de 240hz yeter zaten bunu alan adama 33500 tl den bahsediyoruz zatenisterse 8k 240 hz olsun hocam fps oyunları için ne kadar fazla o kadar iyi, konudaki monitör 60 70k değerinden bu fiyatlara düştü daha da düşecek yeni triple mode monitörler tanıtıldı her gün teknoloji gelişiyor, arge için yeterli doygunluga ulaşınca elbet düşecektir. 2k ips 165 hz monitörüm var fena olmayan bir paneli var, alacağımı ana monitör yapıp kullandığımı 2. monitör yapacağım çok bi acelem yok. malum bu monitörleri alınca 2. elde satmasaı çok güç oluyor. bahsettiğim monitör asus rog strix var mesela sıfırı 55k 2. elde 42 43k ya bile aylardır ilanlar bekliyor.
5090 ekran kartıyla bile AAA kalite oyunlar 4k da 240 hz zor hocam. Bugün gow ragnarokta dlls açık 110 - 115 fps falan aldım 5070 ti ileOyle de 240hz yeter zaten bunu alan adama 33500 tl den bahsediyoruz zaten
Ciddiye almayın. Kullanmadığı ürüne yorum yapıyor boş boş hocamEkran mor falan görünmüyor, sadece temizliği zor.