oynayış olarak güzel ama hikaye olarak kötü40 dolar ona gore alicam indirimde. Oynamis bitirmis varsa gow ragnarok ve onu alacagim ne diyorsunuz ?
oynayış olarak güzel ama hikaye olarak kötü40 dolar ona gore alicam indirimde. Oynamis bitirmis varsa gow ragnarok ve onu alacagim ne diyorsunuz ?
Eyw ikisini de almamaya karar verdim1. Oyun çok dengeli , 2. Oyunda çok gereksiz uzamış sıkılarak zorla bitirdim , şahsen ragnarok çok daha iyi bir oyun
Gow dan devamEyw ikisini de almamaya karar verdim
1. Sini al bence kesinlikleEyw ikisini de almamaya karar verdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gow dan devam
1.yi oyna mutlaka.Eyw ikisini de almamaya karar verdim
Gow dan devam
Epic gamesde 1250 tl, indirimde 1000 tl oluyor ve ilk oyunu sevdiysen alınır. Oyun olarak gowun üstüne koyarım40 dolar ona gore alicam indirimde. Oynamis bitirmis varsa gow ragnarok ve onu alacagim ne diyorsunuz ?
Kral oynamadim da gow dan iyi olamaz muhtemelen cunku hikaye olarak cogu kisiye gore vasatEpic gamesde 1250 tl, indirimde 1000 tl oluyor ve ilk oyunu sevdiysen alınır. Oyun olarak gowun üstüne koyarım
ragnorak oynamadım ama part 2 yı 2 kere bıtırmısımdır paylasımlı hesaptan. 1i oynadıysan akar40 dolar ona gore alicam indirimde. Oynamis bitirmis varsa gow ragnarok ve onu alacagim ne diyorsunuz ?
Hikaye olarak bana çok güzel geldi oyun oynanış açısından zaten bellirli olarak bir kısım orta seviye görüp aşırı beğenmedi ama bir kısım cidden beğendi benim çok hoşuma giden bir oyun oldu uzun mu uzun ama hikayesi bana dokundu yani hoş bir hikaye anlamli sadece oynayıp geçerseniz çok etki edeceğini sanmıyorum ama büyük bir kapali anlam var oyunun bitişindeEyw ikisini de almamaya karar verdim
Gow dan devam
ben kendi beğenmeme sebebini söyleyeyim (SPOİLER) birinci oyunda joel ile çok güzel bağ kuruyoruz iyi güzel, sonra 2. oyunda kimsenin adını bile duymadığı rastgele bir kişi geliyor ve oyunun EN BAŞINDA joel'i öldürüyor... ne daha bi açıklama var ne başka bir şey. sonra oyun yetmezmiş gibi gidip bağ kurduğum karakteri öldüren karakterle de bağ kurmamı istiyor. adamın ölmesi falan değil derdim. bari 2. oyunun başından joel'i öldürmeden önce de abby ile bağ kuralım da ondan sonra öldür haklı mı haksız mı karar vermeye çalışalım.Sosyal medya ağzıyla konuşan kimseye bakma TLOU2 hem oynanış hem hikaye olarak çok eşsiz, zamansız bir iş. Senaryo da oyuncular istediğini alamadığı için ve oyun çıkışından önce sızdırıldığı için insanlarda büyük ön yargılar oluştu ve o günden beri papağanlık devam ediyor. Sorsan TLOU2 hikayesi neden kötü diye kimse altını dolduramaz. Kişisel beğenidir eyvallah der geçerim ama TLOU2 için millet sosyal medya çığırtkanlığı yapıyor kimse düşüncesinin altını dolduramıyor.
ben kendi beğenmeme sebebini söyleyeyim (SPOİLER) birinci oyunda joel ile çok güzel bağ kuruyoruz iyi güzel, sonra 2. oyunda kimsenin adını bile duymadığı rastgele bir kişi geliyor ve oyunun EN BAŞINDA joel'i öldürüyor... ne daha bi açıklama var ne başka bir şey. sonra oyun yetmezmiş gibi gidip bağ kurduğum karakteri öldüren karakterle de bağ kurmamı istiyor. adamın ölmesi falan değil derdim. bari 2. oyunun başından joel'i öldürmeden önce de abby ile bağ kuralım da ondan sonra öldür haklı mı haksız mı karar vermeye çalışalım.