The Last Of Us Part 2 Alınır mı?

Lgbt için ikinci oyunun tüm senaryosunun içine etmişler. Teknik olarak güzel senaryo olarak lgbt ve woke ile içine etmişler. Dizisinde de aynı rezilliğe devam ediyorlar.

40 dolar ona gore alicam indirimde. Oynamis bitirmis varsa gow ragnarok ve onu alacagim ne diyorsunuz ?
ragnorak oynamadım ama part 2 yı 2 kere bıtırmısımdır paylasımlı hesaptan. 1i oynadıysan akar

Eyw ikisini de almamaya karar verdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gow dan devam
Hikaye olarak bana çok güzel geldi oyun oynanış açısından zaten bellirli olarak bir kısım orta seviye görüp aşırı beğenmedi ama bir kısım cidden beğendi benim çok hoşuma giden bir oyun oldu uzun mu uzun ama hikayesi bana dokundu yani hoş bir hikaye anlamli sadece oynayıp geçerseniz çok etki edeceğini sanmıyorum ama büyük bir kapali anlam var oyunun bitişinde

Sosyal medya ağzıyla konuşan kimseye bakma TLOU2 hem oynanış hem hikaye olarak çok eşsiz, zamansız bir iş. Senaryo da oyuncular istediğini alamadığı için ve oyun çıkışından önce sızdırıldığı için insanlarda büyük ön yargılar oluştu ve o günden beri papağanlık devam ediyor. Sorsan TLOU2 hikayesi neden kötü diye kimse altını dolduramaz. Kişisel beğenidir eyvallah der geçerim ama TLOU2 için millet sosyal medya çığırtkanlığı yapıyor kimse düşüncesinin altını dolduramıyor.

Sosyal medya ağzıyla konuşan kimseye bakma TLOU2 hem oynanış hem hikaye olarak çok eşsiz, zamansız bir iş. Senaryo da oyuncular istediğini alamadığı için ve oyun çıkışından önce sızdırıldığı için insanlarda büyük ön yargılar oluştu ve o günden beri papağanlık devam ediyor. Sorsan TLOU2 hikayesi neden kötü diye kimse altını dolduramaz. Kişisel beğenidir eyvallah der geçerim ama TLOU2 için millet sosyal medya çığırtkanlığı yapıyor kimse düşüncesinin altını dolduramıyor.
ben kendi beğenmeme sebebini söyleyeyim (SPOİLER) birinci oyunda joel ile çok güzel bağ kuruyoruz iyi güzel, sonra 2. oyunda kimsenin adını bile duymadığı rastgele bir kişi geliyor ve oyunun EN BAŞINDA joel'i öldürüyor... ne daha bi açıklama var ne başka bir şey. sonra oyun yetmezmiş gibi gidip bağ kurduğum karakteri öldüren karakterle de bağ kurmamı istiyor. adamın ölmesi falan değil derdim. bari 2. oyunun başından joel'i öldürmeden önce de abby ile bağ kuralım da ondan sonra öldür haklı mı haksız mı karar vermeye çalışalım.

ben kendi beğenmeme sebebini söyleyeyim (SPOİLER) birinci oyunda joel ile çok güzel bağ kuruyoruz iyi güzel, sonra 2. oyunda kimsenin adını bile duymadığı rastgele bir kişi geliyor ve oyunun EN BAŞINDA joel'i öldürüyor... ne daha bi açıklama var ne başka bir şey. sonra oyun yetmezmiş gibi gidip bağ kurduğum karakteri öldüren karakterle de bağ kurmamı istiyor. adamın ölmesi falan değil derdim. bari 2. oyunun başından joel'i öldürmeden önce de abby ile bağ kuralım da ondan sonra öldür haklı mı haksız mı karar vermeye çalışalım.
Evet Joel kötü adamdı ve hak ettiğini buldu. Senaryo senin egonu tatmin etmediği için kötü olmuyor. Objektif bakıldığında senaryo oturaklı ve olması gerektiği kadar da vurucu. Abby ile bağ kurmak senin zoruna gittiyse ya da bağ kuracak kadar empati besleyemediysen bu senin sorunun. Çünkü nerden bakarsan bak ellie ile abby aynı karakter. Senaryo bir çok oyuna göre fazla özgür, gerçekçi ve cesur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,783
Üyeler
199,222
Son üye
Crtales

Geri